עוגיפלצת...

עוגיפלצת...

יש לי רק שאלה...מקווה שלא תחשוב שאני מנסה להיכנס לפרטיות... אתה בן להורים גרושים? אתה הורה גרוש? משהו כזה...? תודה לביאה אה אה נ.ב...חולה על עוגיפלצת...תמיד היה ניראה טעים איך שהוא בולס את העוגיות...חחחחחחח

אני חושב שמטרת הפורום הזה היא

פתיחות של גולשים עם מכנה משותף... כמו שכתבתי בכתבה שפרסמתי אני ילד (כן כן ילד) להורים גרושים. ההורים שלי חיים בערים שונות שהמרחק בינייהם הוא 15 דקות ... אז עכשיו אני אצל אבי (ובכל שישי שבת..) ובימי חול (בית ספר) אני אצל אמי ... מן הסתם אני מחשיב את בית אמי כבייתי הראשון! עוגי...
בואו נעשה מרטון...עם מי אתם גרים

עוגיל´ה....

אני בת 20...זה כבר לא הכי ילדה.. אני גרה בישראל אצל אבא שלי ואמי מיתגוררת בספרד..5 שעות מרחק(בטיסה) חחחחחח..... שבוע טוב ונטול דאגות!!! לביאה אה אה

רק שנינו נימצאים בפורום????

צריך להביא אנשים! אם את מכירה עוד אנשים שהפרידה פגעה בהם את מוזמנת להפנות אותם לכאן... עוגי...

adam65

New member
אני מניח שהתכוונת לסקר (לא מרטון..)

אז ככה, ההורים שלי החלו את הליכי הגרושין שלהם זמן מאוד קצר אחרי השחרור שלי מהצבא. הם נפרדו סופית כשסיימתי את שנה א´ באוניברסיטה. לכל אחד מהם היה ברור לחלוטין שאני אבחר לגור איתו, זה מצב שבו אתה צריך לבחור במי לפגוע... אז עזבתי את שניהם ועברתי לגור לבד. ומאז, לפחות לי, יש שקט
)

יוווו אדם!!!

אפשר לבוא לגור איתך?????? חחחחחחחח ד"א...השם שלך מזכיר לי את אדם הזמר.." אין מוצא לא זזים מכאן" <ליקרוא את השיר בקול צרוד> חחחחחחחחחחחח לביאה אה אה

adam65

New member
החיים כהן הזה (אדם) גרם להרבה אנשים

לבלבל לי את המוח. את בטוחה שאת רוצה לגור אצלי? אם הייתי במקומך, הייתי מתרחק ממני כמו ממחלה קשה

poison in love*

New member
היי...

אני דנדשה פה... אז ההורים שלי גרושים... בערך כשנה וחצי פלוס מינוס... הייתי גרה אצל אמא כי ככה הוחלט אבל לפני כחצי שנה בערך עברתי לגור אצל אבא... אני גרה באשדוד... שניהם גרים באותו הרובע... 2-3 דקות מרחק הליכה...

ואיך זה מסתדר???

אצלי ההורים נייהיו חתול ועכבר... אני שמח ששלך הסתדרו... עוגי...

poison in love*

New member
איך זה מסתדר??.....

לא הכי טוב... אבל קורה... גם אצלי ההורים הם חתול ועכבר ואפילו יותר מזה...

skot

New member
אל תשכחו אותי!

ההורים שלי כבר גרושים 5 שנים ותמיד אני מנסה להיות אופטימי ולהראות שאני חזק ויציב אבל זה לא תמיד כך. הייתי מעוניין להגיד ברוך הבא למנהל החדש שלנו ובהצלחה בתפקיד
ממני,
עמרי האגדי

חג פורים שמח לskot אגדי ו"לא מפלצת"

לא שוכח אותכם . השבוע,לפי הלוח העברי, אני "כבר ילד גדול" כי מלאו לי 58ועדיין חש צעיר- כגיל ילדי= 24 לכל היותר.כן, כל מי מכם שחגג ב 1.1.2002 אתהשנה האזרחית עשה זאת ג ם לכבוד ברית המילה של בני!!! וכמובן, שאני מברך את המנהל החדש של הפורום, את "האגדי" - ואת כולכת בבריאות ושמחה מלאים מלב ללב- ואנא -חיגגו בפורים הרבה והרימו כוסית של יין לברית המילה שלי. ואם לא הבנתם ההומור שלי - אספר לכם כי לפי האגדה ו"סיפורי חסידי אבות" נולד משה (זה שהוריד פעמיים תורהה מסיני!)בז´ באדר, כמוני ונפטר באותו יום. ומקום קבורתו - לא ידיוע, ופורים, יום חס השמחה יוצא בדיוק בברית המילה שלו.

למעלה