עוגי מתעצבן
בזכר

עוגי מתעצבן../images/Emo70.gif בזכר../images/Emo70.gif

אז אתמול היה אייטם על גבר השנה של "הזמן הורוד" בגיי פינס. היה נחמד לקבל הצצה אל החמודונים של השנה. אבל... אבל איתן טל ("מצלם אופנה") החליט לשתף את הקהל בבית בהצהרה - אפשר לדבר אליהם בלשון נקבה. הם מבינים את זה. הם עונים לזה. ככה הומואים מדברים. קוראים לזה "לעלות על הנש", כאילו לעלות על האישה... אז עם כל הכבוד למר טל, שידבר בשם עצמה, אמנם עוגי מדבר בגוף שלישי בכלל, אבל עדיין גוף שלישי זכר. וה"נש" הזה לא מייצג אותו, ועוד הרבה הומואים אחרים. להיפך. מה העיניין הזה של לדבר בנקבה? עוגי הומו כי הוא אוהב גברים, אם היה רוצה לפנות למישהי (מלבד איתן טל) בנקבה, הוא היה סטרייט. וזהו. עוגי היה חייב להוציא את זה... אתם מותק!
 

Liroy25

New member
עוגיש חבל להתעצבן

לא צפיתי בתוכנית אבל מההכרות שלי עם צדדים פחות נעימים של העולם ההומואי לצערי התופעה בהחלט קיימת, והביטוי אכן מדויק. אני יכול לומר לך שהאקס הראשון שלי הסתובב בארנק עם ספר טלפונים קטן אותו הוא הפך למילון מושגים לגייז ("ג´ונג´", "בירז" היו רק חלק מהמושגים) כך שזה לא לגמרי תלוש. יחד עם זאת אין ספק שאותו צלם באמת התעקש להראות את רמת הטמטום הגבוהה שלו תוך הכללה מיותרת לגמרי. יהיה בסדר!
 

Yaniv-DC

New member
אני עם העוגי.

יכול להיות שיש כל מיני קוקיצות שאוהבות שמדברים אליהן בלשון נקבה - שיבושם להן. ככל הזכור לי, רוב ההומואים שהכרתי דווקא לא לבשו ורוד, נעלי העקב נשארו אצל אחותם, והם היו מעדיפים פנייה בלשון זכר. לא, לא ניתן לפנות אלי בלשון נקבה, זה לא מצחיק, לא משעשע, לא חכםוגם שאר הסלנג ההומואי אידיוטי יותר מהתבטאותו של רובי ריבלין אמש במבט. עצוב וחבל שנותנים לאנשים כמוהו פה בתור "מייצג הקהילה".
 
הוא לא "מיצג הקהילה"

הוא בסך הכל צלם אופנה שמצלם את הבנים לקראת התחרות. אם אנחנו נפסיק להתעצבן מכל פליטת פה של איזשהו הומו נידח בתכנית טלוויזיה איזוטרית, יהיה טוב יותר. אז הוא אמר...סו וואט?
 
ולכן, אני ואתה נשנה את העולם

כשאני אופיע בטלוויזיה, כשאתה תופיע בטלוויזיה, אנחנו נטרח שיידעו שאנחנו גברים במאת האחוזים. אני לא אחותו של אף אחד.
 

white star

New member
ואח"כ אתם מתפלאים...

מה שהסטרייט המצוי רואה בטלויזיה (ובמצעד הגאווה אבל זה דיון נפרד) וככה הוא חושב שכל ההומואים מתנהגים. בוא נראה מי עוד מפורסם...יש את יונתן קוניאק , גיל חובב ואחרים שכל המשותף שלי איתם זה חיבה לבנים. בהתנהגות אין לי שום דבר משותף אליהם. כמו שפעם אמא של ידידה שלי שאלה אותי אם אני אוהב להתנהג כמו אשה וכששאלתי אותה למה היא אמרה לי שכל ההומואים שהיא רואה מתנהגים ככה !!!
 

1Shir

New member
לא נראה לי שזה כל כך משנה

מה מראים בטלויזיה. כל בן אדם עם מעט שכל ישר לא ילך וידביק סטיגמות מופרכות על סמך כמה אנשים שהוא ראה בטלויזיה. בקשר לאנשים שכן עושים את זה... עם כל הכבוד, למה שיהיה לי/לנו/למישהו אכפת מה הם חושבים???
 

Yaniv-DC

New member
מסיבה מאוד פשוטה.

הם הרוב. למרות הרצון לחשוב שכולם חכמים, מוכשרים וכוסונים כמונו - המצב הוא לא כזה. רוב עמישראל היה יכול בכיף להיות חלק בלתי נפרד מתוכנית ממוצעת של ריקי לייק, אחרי הכל חצי מהם התארחו אצל רובי.
 

זורבבל

New member
את צודקת../images/Emo70.gif

לתקשורת אין השפעה ולו הקלה ביותר על תפיסת האנשים את המציאות...
 

1Shir

New member
god, לא אמרתי שהתקשורת לא משפיעה!

אמרתי שגם אם היא משפיעה, למה זה צריך להיות אכפת למישהו? אם אנשים חושבים שטויות, אפילו אם הם הרוב, למה זה אמור לשנות לי? הם הדבילים, לא אני.
 
למעלה