עוגמת נפש

seadiver

New member
עוגמת נפש

האם קרה לכם פעם שקיבלתם שירות גרוע, או עוגמת נפש כתוצאה מליקויי שימוש באביזרים שונים של מקום נופש והייתה התנערות מאחריות??? אם אכן ההצלחתם לקבל פיצויי???

יש ויש...

בדרך כלל בעלי צימרים בעלי תודעת שירות מפצים את לקוחותיהם. הפיצוי בד"כ איננו כספי אלא לינה (למרות עגמת הנפש). ספר/י ונראה במה ניתן לייעץ. ברכות

seadiver

New member
הענין הוא כזה:

בת זוגתי ואני התארחנו בספא (מקווה שזה קשור לפורום למרות מה שקראתי את ההודעות שלכם נוכחתי לדעת שיותר מדברים על צימרים) הכל היה טוב ויפה עד למקרה מצער שהיא השתזפה במיטת שיזוף. בת זוגתי היא בהירת עור ואף שאלה את האחראית האם זה לא יגרום לכוויות והתשובה הייתה מה פתאום וכו וכו לאחר שימוש בהתקן היא חשה באי נעימות ואף נוכחה לגלות שהיא נשרפה. התלוננו בקבלה ונענינו שתוך יום זה אמור לעבור ואם לאו תתקשרו אלינו. כמובן שהכוויות לא עברו והיא סבלה מכל הענין , התקשרנו שוב והתלוננו שוב וננעינו שתוך שבוע יתקשרו אלינו לגבי הענין עברו שבועיים ואין קול ואין מענה, התקשרתי ולאחר שיחה עם האחראית שטיפלה במקרה אמרה שתבדוק למה הענין לא טופל ותחזור אלי . בינתיים אני בהמתנה של 24 שעות. ובכן, איך מקום שמעניק שרותים ללקוחות מתנער מאחריות מפגיעה בלקוח ואף לא מתפל במקרה כראויי??? פשוט אין כאן חשיבה לטווח הארוך שאי טיפול הולם בלקוח יכול לגרום לפגיעה בשרשת הכלכלית של אותו בית עסק עד כדי כך שלא ימליצו עליו ואף יזהירו אנשים אחרים.

ובכן...

שיחה טלפונית אין בה די! כתוב מכתב מסודר למנכ"ל (לא לפקידי קבלה או ספא). במכתב ציין בקצרה את הבעיה ואת תוצאותיה וכתוב בצורה ברורה שאתה מצפה לתגובתו ולפיצוי הולם על עוגמת הנפש. פיצוי איננה מילה גסה כשנגרמה עגמת נפש.(ממליץ לכם ללכת לרופא). המתן בסבלנות לתגובת המנכ"ל ותראה שאנשי מקצוע יש להם תודעת שירות ותשובתו אני מקווה תספק אותך. הבה נראה לאן יתגלגלו העינינים. הברכות עליך...

ובכן...

שיחה טלפונית אין בה די! כתוב מכתב מסודר למנכ"ל (לא לפקידי קבלה או ספא). במכתב ציין בקצרה את הבעיה ואת תוצאותיה וכתוב בצורה ברורה שאתה מצפה לתגובתו ולפיצוי הולם על עוגמת הנפש. פיצוי איננה מילה גסה כשנגרמה עגמת נפש.(ממליץ לכם ללכת לרופא). המתן בסבלנות לתגובת המנכ"ל ותראה שאנשי מקצוע יש להם תודעת שירות ותשובתו אני מקווה תספק אותך. הבה נראה לאן יתגלגלו העינינים. הברכות עליך...

למעלה