עוגן מוזר..

ליטן א

New member
עוגן מוזר..

היום חלמתי עוד חלום (לא צלול, מיותר לציין...), שבו לזלי נילסן (הקומיקאי הזה ששיחק בכל סרטי ה"מת לצחוק") הוא הפסיכולוג שלי, והוא שואל כל מיני שאלות עליי (אגב, עוד משהו מוזר - אני שוכב שם על כסא שיש תמיד במרפאות שיניים..) וביחד איתו אנחנו הולכים לאנשהו... בכל מקרה, במהלך החלום, עצרתי בבית של סבתא שלי, ובאמצע הסלון שלה היו 2 אקווריומים עם דגים בפנים, שבאמצע של תחתית האקווריומים היה חור (האקווריומים היו בעצם באוויר, והיה שם חור בתחתית). אז שוב חשבתי "למה המים לא נשפכים כלפי מטה?" (ואגב, בתוך החלום היו לי הסברים פיזיקליים מדהימים על הקטע הזה..) למה שוב? זוכרים את החלום שהיה לי על ההצפה הענקית (פי 3 מהבית של סבתא שלי)??? גם שם הייתה לי תחושה של "למה המים לא חודרים לתוך הבית", וגם שם היו לי "הסברים פיזיקליים" לגבי הדבר הזה... בכל מקרה - אם תשימו לב: מתוך חמשת החלומות האחרונים שלי (שאת כולם אני זוכר בצורה מצויינת, כמעט מההתחלה - עד הסוף), ארבעה היו על המשפחה שלי בכלל, ומתוכם 3 היו על סבתא שלי בפרט, ובכולם במהלך החלום היו משולבים מים... (אגב, החלום שלא היה על המשפחה שלי - נחלם כשישנתי אצל סבתא שלי..) מה אתם אומרים אני צריך לעשות??? מה העוגן???

זה קל ופשוט מאד

העוגנים שלך ( "סימני החלום" ) במקרה הזה הם כמובן סבתא שלך ומים ! בצע בדיקות מציאות בכל פעם שקורה משהו שקשור לסבתא שלך, בכל פעם שאתה פוגש אותה, בכל פעם שאתה חושב עליה, בכל פעם שאתה רואה תמונה שלה, בכל פעם שאתה מדבר איתה בטלפון, בקיצור כל פעם שמשהו מזכיר לך אותה. בקשר למים אותו הדבר, בכל פעם שאתה שותה מים, כל פעם שאתה חושב על מים, כל פעם שאתה ניתקל במים, כשאתה מוריד את המים באסלה, כשאתה שוטף ידיים ... בקיצור בכל פעם שמשהו מזכיר לך או נראה לך כמו מים. חלומות צלולים, אלון

למעלה