עוגת אפרסקים בחושה יצאה לא מספיק מתוקה. מה עושים?

עוגת אפרסקים בחושה יצאה לא מספיק מתוקה. מה עושים?

הכנתי עוגת אפרסקים בחושה ולא היה לי מספיק סוכר אז שמתי אבקת סוכר. מסתבר כנראה שאבקת סוכר לא מתוקה כמו סוכר (אולי זה ידוע לכולם פה, אני רק היום גיליתי
). העוגה יצאה מצויינת רק מכל הבחינות חוץ מעניין המתיקות. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לשפר? חשבתי לשפוך מעליה סירופ של סוכר קינמון ועוד משהו, אבל מה יהיה העוד משהו? או שפשוט לזרוק אותה ולשמוח שלמדתי משהו חדש היום?
תודה מראש
 

TCHM

New member
סוכר רגיל ואבקת סוכר זהים ברמת המתיקות כשמשתמשים במשקל...

במדידה בכוסות (בנפח) זאת לא אותה כמות סוכר. צריכים גם לקחת
בחשבון שבאבקת סוכר יש גם מעט קורנפלור.
תכיני סירופ סוכר בתיבול לטעמך, נקבי מעט את קרום העוגה בקיסם
וצקי את הסירופ לאט שיספג בעוגה, לא להגזים בכמות הסירופ.
את יכולה גם לצקת את הסירופ על כל פרוסה בהגשה.
 

ornme1

New member
את יכולה להגיש עם רוטב שוקולד חם וכדור גלידה,

זה מסתדר טוב עם החמצמצות של הפרי.
אני מכינה רוטב שוקולד חם כך:
100 גרם שוקולד מריר
כף גדושה חמאה
רבע כוס חלב (כוס רגילה, לא מאג)
דקה אחת במיקרו , אח"כ לערבב טוב עד שמתאחד לרוטב סמיך.
 

yair_bar

New member
מנהל
הייתי מגיש עם קצפת מתוקה

לא הייתי שופך דברים מעל העוגה המוכנה בשלב זה.
 
הכנת מי סוכר+ כפית/ 2 מי ורדים

כמובן רצוי לחורר עם מזלג את העוגה ולמשוח אותה במי הסוכר (עדיף במברשת בה למשל מברישים ביצים בכדי שלא תגמרי עם שלוליות).
 
למעלה