עוגת אפרסקים בחושה יצאה לא מספיק מתוקה. מה עושים?
הכנתי עוגת אפרסקים בחושה ולא היה לי מספיק סוכר אז שמתי אבקת סוכר. מסתבר כנראה שאבקת סוכר לא מתוקה כמו סוכר (אולי זה ידוע לכולם פה, אני רק היום גיליתי
). העוגה יצאה מצויינת רק מכל הבחינות חוץ מעניין המתיקות. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לשפר? חשבתי לשפוך מעליה סירופ של סוכר קינמון ועוד משהו, אבל מה יהיה העוד משהו? או שפשוט לזרוק אותה ולשמוח שלמדתי משהו חדש היום?
תודה מראש
הכנתי עוגת אפרסקים בחושה ולא היה לי מספיק סוכר אז שמתי אבקת סוכר. מסתבר כנראה שאבקת סוכר לא מתוקה כמו סוכר (אולי זה ידוע לכולם פה, אני רק היום גיליתי

תודה מראש