עוגת ביסקוויטים עם פודינג+הכנת ופל בלגי

SimplyMe1

New member
עוגת ביסקוויטים עם פודינג+הכנת ופל בלגי

השתמשתי בפעם הקודמת במתכון ממאקו והפודינג וניל המתיק מאוד את העוגה, אך אני אוהבת את השימוש בו, איך אפשר להפחית מכמויות המתוק ועם זאת לשדרג לשכבה תחתונה של ביסקוויט לוטוס?
אפשרי לדעתכם לערב בשכבת בסיס לוטוס ואחרי זה פתי בר לבן רגיל?

סוגיה שניה-
אני מתלבטת בין מחבת נורדיק-וור לופל בלגי לבין מכשיר קרופס להכנת הופלים? מה יותר נוח, מהיר ויוצא טעים לדעתכם?
חוצמזה, יש העדפה לדגם מסוים של המכשיר?

תודה

bali

New member
מנהל
לגבי עוגת הביסקוויטים יעזור לראות את המתכון

אינסטנט פודינג לא כל כך מתוק כשלעצמו, עוגיות הלוטוס כן מתוקול למדיי וצריך לחשוב מהיכן אפשר להפחית מתיקות. אפשר לשלב עוגיות לוטוס ופתי בר רגילים בגדול...

לגבי מכשיר וופלים, גם אני התלבטתי ובסוף בחרתי במחבת של נורדיק כי יותר קל לנקות אותה ונוח להשתמש בה. לא ניסיתי את המכשיר של קרופס, אבל מכשיר חשמלי קצת בעייתי לנקות, כי אסור להרטיב. את המחבת אני ישר שוטפת במים חמים עם טיפונת סבון כלים והיא כמו חדשה..

SimplyMe1

New member
אנסה את השילוב ובאמת אחשוב מהיכן להפחית סוכר

יש את המתכון של שירלי נמש שמבוסס רק על לוטוס ובלי לטעום זה פשוט נראה לי טעים מאוד אך גם מתוק מאוד,
לכן חשבתי לבסס את העוגה על לוטוס והשאר פתי בר רגיל בחלב, וקרם וניל מבוסס פודינג.
בכללי את מעדיפה את הגרסה עם הקצפת שמנת ופודינג או מבוסס גבינה שמנה?

לגבי ניקיון המחבת-זה בדיוק מה שאני חושבת ומתלבטת, מצד שני כמו שאני לא שוטפת טוסטר במים אלא מעבירה סמרטוט לח ומנקה טוב ככה אולי ניתן יהיה להתייחס למכשיר הופל..
מצד שני מתחת לטוסט תמיד מונח נייר אפיה ככה שהניקיון פשוט ונוח..לא חושבת שיתאפשר כך במכשיר, ואת המחבת קל באמת לנקות. כמה דק' את משאירה על הגז עד שהתערובת מוכנה?

האמת שבהתחלה פניתי לפורום בהמלצה למחבת ובאמת הביקורות הטובות היו לצד הנורדיק אבל המליצו לי בהמשך גם על הקרופס וחשבתי......שאולי:)

bali

New member
מנהל
תשובות

אם אני עושה עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה, אני משתמשת בגבינה לבנה 5% ויוצא מצויין. אם את רוצה את המתכון, אתן לך.

לגבי עניין הוופלים, אכן אי אפשר להשתמש בנייר אפייה בהכנת וופלים כיוון שהתערובת צריכה להיכנס לחריצים המיוחדים. וזו בדיוק הבעיה - שאת החריצים האלה צריך לנקות ואי אפשר לטבול במים חמים כדי לנקות. נסי למצוא מישהו שיש לו את המכשיר של קרופס כדי לשאול על איך מנקים אותו ואם מתנקה בקלות.

עם הנורדיק לוקח 3-4 דקות "בישול" מכל צד, אני הופכת את המחבת כמה פעמים במהלך ההכנה, ואחרי 2-3 דקות בישול אין בעיה לפתוח את המחבת ולהציץ מה הצבע של הוופלים וכך לשלוט במידת העשייה שלהם.

למעלה