עוגת ביסקוויטים עם פודינג+הכנת ופל בלגי
השתמשתי בפעם הקודמת במתכון ממאקו והפודינג וניל המתיק מאוד את העוגה, אך אני אוהבת את השימוש בו, איך אפשר להפחית מכמויות המתוק ועם זאת לשדרג לשכבה תחתונה של ביסקוויט לוטוס?
אפשרי לדעתכם לערב בשכבת בסיס לוטוס ואחרי זה פתי בר לבן רגיל?
סוגיה שניה-
אני מתלבטת בין מחבת נורדיק-וור לופל בלגי לבין מכשיר קרופס להכנת הופלים? מה יותר נוח, מהיר ויוצא טעים לדעתכם?
חוצמזה, יש העדפה לדגם מסוים של המכשיר?
תודה
השתמשתי בפעם הקודמת במתכון ממאקו והפודינג וניל המתיק מאוד את העוגה, אך אני אוהבת את השימוש בו, איך אפשר להפחית מכמויות המתוק ועם זאת לשדרג לשכבה תחתונה של ביסקוויט לוטוס?
אפשרי לדעתכם לערב בשכבת בסיס לוטוס ואחרי זה פתי בר לבן רגיל?
סוגיה שניה-
אני מתלבטת בין מחבת נורדיק-וור לופל בלגי לבין מכשיר קרופס להכנת הופלים? מה יותר נוח, מהיר ויוצא טעים לדעתכם?
חוצמזה, יש העדפה לדגם מסוים של המכשיר?
תודה