עוגת בית ../images/Emo82.gif
חברים חוגגים חנוכת בית, ואני רוצה להכין עוגה בצורת בית. אוסיף גם שירטוט כללי אח"כ. הרעיון הוא להכין עוגת שוקולד מלבנית (או העוגה של נטע או העוגה של טל כץ), לחתוך באמצע ולמלא בגנאש, ולצפות בקרם (לא בצק סוכר). כמה שאלות לי...
1. באיזה קרם מומלץ לצפות? חשבתי על אחת האפשרויות: קצפת/ קרם טרטר (2 חלבונים, המון אבקת סוכר וקצת אבקת טרטר, מתקבל טעם של נשיקה)/ קרם חמאה. חשוב לי הטעם, ואני לא מכירה את הטעם של קרם חמאה או קרם טרטר. מה כדאי? האם אחד מהם מאד קשה לעבודה? 2. כדאי גנאש מוקצף או גנאש רגיל? אין לי הרבה זמן להשהות את זה במקרר כי אני מכינה הכל מחר (חמישי). מה מינימום הזמן שהגנאש צריך להיות בקירור? 3. בעוגה של נטע שופכים כוס מים רותחים לתוך הבלילה? ותודה לכולם
חברים חוגגים חנוכת בית, ואני רוצה להכין עוגה בצורת בית. אוסיף גם שירטוט כללי אח"כ. הרעיון הוא להכין עוגת שוקולד מלבנית (או העוגה של נטע או העוגה של טל כץ), לחתוך באמצע ולמלא בגנאש, ולצפות בקרם (לא בצק סוכר). כמה שאלות לי...