עוגת בלונים משיהי כאן ביקשה דוגמא......
י י ל ד ו ד י ת New member 21/6/05 #2 יכול להיות שאת מתכוונת אלי?../images/Emo9.gif כבר עשיתי... תודה...
ט טלי 234 New member 22/6/05 #10 אחלה עוגה - לא מאמינה שלקחה לך רק חצי שעה! אני מתאמנת עכשיו על הפיסול, ולא ניסיתי עוד לצפות עוגה לבד, ככה שזה עכשיו נראה לי החלק המפחיד ודרך אגב - את חסרה לי ב-"747"....
אחלה עוגה - לא מאמינה שלקחה לך רק חצי שעה! אני מתאמנת עכשיו על הפיסול, ולא ניסיתי עוד לצפות עוגה לבד, ככה שזה עכשיו נראה לי החלק המפחיד ודרך אגב - את חסרה לי ב-"747"....
י י ל ד ו ד י ת New member 22/6/05 #6 לא העלתי../images/Emo9.gif כי אני קצת מתפדחת בה... שמתי אותה רק בגלריה כי נורא ביקשו ... היא הוכנה ב 1/2 שעה שהתינוקת שלי ישנה בצהריים (ובין לבין התעוררה המוווווווון) אז היא נראית בהתאם. מיליון טעויות של מתחילים, והיא נראית די זוועה.
לא העלתי../images/Emo9.gif כי אני קצת מתפדחת בה... שמתי אותה רק בגלריה כי נורא ביקשו ... היא הוכנה ב 1/2 שעה שהתינוקת שלי ישנה בצהריים (ובין לבין התעוררה המוווווווון) אז היא נראית בהתאם. מיליון טעויות של מתחילים, והיא נראית די זוועה.
N net the jet New member 22/6/05 #8 היא חמודה ! ובואי לא נדבר על טעויות כי יש כאלו ( כמוני) שאחרי אי-אילו עוגות ( מתקרבת למספר בעל 3 ספרות ! ) עוד עושים טעויות.....
היא חמודה ! ובואי לא נדבר על טעויות כי יש כאלו ( כמוני) שאחרי אי-אילו עוגות ( מתקרבת למספר בעל 3 ספרות ! ) עוד עושים טעויות.....
ג גאמידם New member 22/6/05 #9 כמה אמרת? 3 ספרות זה המון! זה יכול להיות 100 או 999... אבל בטח עשית הרבה יותר ממאה! אני לעומת זאת, עשיתי אתמול את התשיעית...וביום ראשון אני חוגגת 10...
כמה אמרת? 3 ספרות זה המון! זה יכול להיות 100 או 999... אבל בטח עשית הרבה יותר ממאה! אני לעומת זאת, עשיתי אתמול את התשיעית...וביום ראשון אני חוגגת 10...