עוגת ברבי ליומולדת

עוגת ברבי ליומולדת

היי בנות. אנחנו חוגגות שבוע הבא יומולדת ל2 הנסיכות שלי - החלטתי שאני אעשה את העוגה לשתיהן. אני מחפשת רעיונות לעוגות. אודה לכן על רעיונות ותמונות.

אין לי תמונה

האבל, בתי גם רצתה עוגה בצורת ברבי, אז הכנתי שלוש עוגות בסיר פלא (זה עם החור באמצע) חתכתי שניים מהן כך שתצא אחת גדולה אחת פחות והאחרונה יותר קטנה, כמו פרמידה הכנסתי את הבובה באמצע וקישתתי בקרם מסביב לפי הדמיון, אפשר לעשות את זה עם כול בובה בראצ דורה.... מזל טוב

מזל טוב

יש את התבנית של העוגת קוגאלוף שהיא שונה מסיר הפלא היא טובה כי אחרי שאת הופכת אותה היא ממש שמלה ואז את קונה ברבי לא האמיתית כי יש בעיה עם הרגליים שלה אז החיקוי אפשר לקפל את הרגליים לאחורנית וגם נותן ברקס לבובה לא לזוז אחכ תכיני קרם עם צבע מאכל ורוד ותמרחי על העוגה שהתקררה לפחות יום ואז מרשמלו לגזור לשתיים עם מספרייםם טבולות במים קרים ולהדביק שורות שורות אם תרצי עוד טיפים אשמח לביא לך מזל טוב ובהצלחה

seven9

New member
מצטערת אני כבר פעמים ../images/Emo53.gif

מנסה לשלוח קובץ תמונת עוגת יום הלדת ומשום מה התוצאה היא :{העתקתי את ההודעת תפוז כהוכחה....} חלה טעות גולש/ת יקר/ה, חלה טעות באתר, לא ניתן להמשיך לעמוד אליו ניסית להגיע. הודעה נשלחה לצוות הטכני, אנו מתנצלים על אי הנוחות. בברכה, תפוז אנשים אז השאלה הנשאלת כאן היא איך אני מעבירה את התמונה מבלי לקבל פעם שניה את אותה הבשורה ????????? help!!! אשמח לקבל הנחיה !!! תודה מראש !!

תבדקי את גודל הקובץ

יש גודל מסויים שלא עולה . תנסי להקטין את התמונה בהצלחה

בסוף לא תהיה עוגת ברבי ..

הזמנתי עוגת שוקולד עם תמונה . ואני אעשה עוגת שוקולד בגביעי גלידה. תודה לכולכן. וזו התמונה.

למעלה