עוגת גבינה אפויה או גבינה עם פירורים ללא אפיה... מתלבטת מה להכין
N noma10 New member 29/7/15 #4 וכך עשיתי... עוגת גבינה עם בסקוויטים ללא אפיה ושמתי במקפיא...אתמול בערב יישרנו בעלי ואני חצי ממנה הרגע הוצאתי להפשרה..בשנית..
וכך עשיתי... עוגת גבינה עם בסקוויטים ללא אפיה ושמתי במקפיא...אתמול בערב יישרנו בעלי ואני חצי ממנה הרגע הוצאתי להפשרה..בשנית..
A AמלYה New member 29/7/15 #3 יאמיייי חולה על העוגות האלה הייתי הולכת על העוגת גבינה אפוייה. בחום הזה העוגה הקרה שתי דקות בחוץ כבר לא כל כך קרה ומאבדת מהמרקם שלה.
יאמיייי חולה על העוגות האלה הייתי הולכת על העוגת גבינה אפוייה. בחום הזה העוגה הקרה שתי דקות בחוץ כבר לא כל כך קרה ומאבדת מהמרקם שלה.
N noma10 New member 29/7/15 #5 עמליה.. העוגה לא מספיקה לאבד מהמרקם שלה..היות ונאכלת בטרם הופשרה לגמרי ד.א. גם אני חולה על עוגות גבינה אפויות ולא אפויות..  
עמליה.. העוגה לא מספיקה לאבד מהמרקם שלה..היות ונאכלת בטרם הופשרה לגמרי ד.א. גם אני חולה על עוגות גבינה אפויות ולא אפויות..  
A AמלYה New member 30/7/15 #6 לבריאות. גם לי קשה לעמוד בפניהן אני לא מקפיאה לא עוגת קסטה ולא עוגת פירורים. הן נשארות יפות ויציבות במקרר.
לבריאות. גם לי קשה לעמוד בפניהן אני לא מקפיאה לא עוגת קסטה ולא עוגת פירורים. הן נשארות יפות ויציבות במקרר.