עוגת גבינה אפויה חדשה עם שמנת

effyba

New member
עוגת גבינה אפויה חדשה עם שמנת

מתוקה מוקצפת אותה אופים עם שאר המרכיבים מתכון: עוגת הגבינה של דניאלה רכיבים: להכין תנור לחום 230 מעלות 1. 300 מ"ל(מיכל וחצי) שמנת מתוקה מוקצפת עם 1/4כוס סוכר 2. בנפרד: 1 ק"ג גבינה לבנה 5 אחוז - רצוי סימפוניה 6 ביצים גרד לימון גרד תפוז 1 כוס סוכר או לשומרי גזרתם: 2 כפיות דיאטיפ 3. 3 כפות קורנפלור גדושות(כ-80גרם) אופן הכנה: מערבבים את כל מרכיבי סעיף 2 במערבל ולהוסיף את 3 כפות הקורנפלור. לערבל עד למרקם אחיד. מערבבים בעדינות את השמנתהמוקצפת עם שאר המרכיבים המעורבלים ומכניסים לתבנית 24 או 26 משומנת. אופים 15 דקות בחום גבוה אח"כ להוריד ל-170-180 ל-40 עד 50 דקות. לצנן בתנור. רצוי לקרר לפני שטורפים הערות: המיוחד בעוגה - שמנת מתוקה מוקצפת שאופים יחד עם הגבינה. מקור המתכון: דניאלה(מהחוגים) הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 צפת אותה אופים יחד עם שאר המרכיבים
 
למעלה