עוגת גבינה+בסיס שוקולד+בציפוי שוקלד

LANIT1

New member
עוגת גבינה+בסיס שוקולד+בציפוי שוקלד

בסיס : 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם מרגרינה להמיס במיקרו את שתיהם לאט בזהירות שלא ישרף אפשר בחום נמוך במיקרו או בון מארי - ולקרר 3 בצים להפריד חלבונים וחלמונים בקערות נפרדות את 3 החלבונים להקציף עם קורט מלח לקצף לבן מוקשה, שליש מהחלבונים להעביר לחלמונים עם השוקולד ולערבב במלקק ידני לאט ובעדינות ואת 2/3 הנותרים לקפל בעדינות. את החלמונים להקציף מעט ולהוסף 1/4 כוס סוכר לערבב לבלילה אחידה - להוסיף להם בהדרגה את השוקולד המומס ולערבב אפשר בעזרת המיקסר. להניח בתבנית 26 קפיצית ל 170 מעלות בערך 10 עד 15 דקות לשים לב שלא יתייבש - לבדוק עם קיסם. מילוי: שמנת מתוקה , אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב, גבינה 5 אחוז 500 גר' מעט תמצית וניל, ומעט סוכר פחות מרבע כוס. במיקסר לערבב עד להכנת קרם עשיר וחזק ציפוי שוקולד: 100 גרם שוקולד להמיס במקרו שוב בזהירות, ולהוסיף כף שמן .. ולפזר על הכל . להניח מילוי על הבסיס ולצפות שהשוקולד לא חם מידי את העוגה לקרר יום לפני, ולהנות ב ת א ב ו ן
 

frige

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד אניטה

גם על העוגה וגם על התמונה.
 
למעלה