טיפ קטן לגבי הצניחה
עוגות גבינה אכן צונחות, אבל, אפשר לאפשר להן לצנוח בצורה אחידה ללא שוליים.
כלומר ללא שקע עמוק מאוד ושוליים בצדדים.
לפני האפיה לשים תבנית עם מים רותחים בתנור כדי שתהיה לחות בתנור וגם להשאיר אותה תוך כדי האפייה.
לאחר האפיה, כשהעוגה עדיין בתנור עוד קצת, לפתוח בזריזות את דלת התנור, להוציא מעט את העוגה החוצה מהמסילה ולהעביר סכין חדה מסביב לעוגה.
ולהחזיר לתנור ולתת לה להתקרר שם ולצנוח. מה שהפטנט הזה עושה זה יוריד את העוגה בצורה אחידה כלפי מטה.