עוגת גבינה הכי הכי

חנהפ

Active member
עוגת גבינה הכי הכי

בסיס:

טורט שוקולד:

בעזרת מקצף יחד, לנוכח הכמות הקטנה
להקציף: 1 ביצה
9 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
כשנוצרת קציפה מעט תפוחה
להוסיף 3 כפות שמן
1/4 כוס מים

בקערה שניה לערבב חומרים יבשים:

1/2 כוס קמח
3 כפות קקאו מסונן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה

לערבב את החומרים היבשים עם קציפת הביצה

להעביר לתבנית 26 ולאפות 175 מעלות למשך 25 דקות
לקרר.

שכבה 2: מוס שוקולד

200 גר' שוקולד מריר להמיס עם 200 מ"ל שמנת מתוקה ולקרר
200 מ"ל שמנת מתוקה להקציף לקצף נוקשה
לקפל את השוקולד שהתקרר לקצפת
למרוח שכבה דקה -בגובה 1 ס"מ ע"פ העוגה
לקרר שעה
את שארית המוס לשמור במקרר.

שכבה 3: עוגת גבינה עם עוגיות אוריאו

להקציף 1/2 1 כוסות שמנת מתוקה עם 1/2 כוס סוכר לקצף נוקשה
להוסיף כפית תמצית וניל
450 גר' גבינת שמנת
לערבב ולמרוח 1/3 מהקרם ע" העוגה

לסדר מעל שכבת עוגיות אוריאו
לכסות בשארית קרם הגבינה
לקרר שעה

שכבה 4: מוס אוריאו:

7 גר' ג'לטין לערבב עם 1/2 כוס מים, להניח לתפיחה
ולאחר 5 דקות לחמם במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף, לצנן.

60 גר' שוקולד לבן להמיס
לערבב את השוקולד הלבן עם הג'לטין

1 חלמון להקציף
1/2 1 כפות דבש להרתיח במיקרו
להוסיף את הדבש הרותח לחלמון בשעת ההקצפה

להוסיף לקציפת החלמון את הג'לטין עם השוקולד הלבן.

1/2 1 כוסות שמנת מתוקה להקציף לקצף נוקשה
לערבב עם קציפת החלמון-שוקולד לבן

להוסיף 10 עוגיות אוריאו קצוצות גס
לערבב
לצקת על העוגה לגובה 1.5 ס"מ

(נשאר עוד מוס, שאפשר להקפיא ולהנות בנפרד)

לקרר שעתיים.

שכבה 5:

למרוח את שארית מוס השוקולד

לקרר את העוגה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
המילה "שחיתות" קיבלה משמעות חדשה


 
למעלה