עוגת גבינה ופירורים
את עוגה שאימי ז"ל הייתה מכינה לשבועות
וגת גבינה ופירורים.
חבילה מרגרינה עם חלב
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח תופח
2 קופסאות גבינה 9%
3/4 כוס סוכר
חבילה סוכר וניל
שקית שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 50 גרם אגוזים חתוכים
לשים את הבצק ביד ומחלקים ל2/3 ו1/3
עם הכמות הגדולה מרפדים תבנית עגולה גדולה משומנת
עם הכמות הקטנה מרפדים תבנית קטנה משומנת
שמים את שני התבניות בתנור אופים 20 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב
המלית
לערבב את הגבינה עם 3/4 כוס סוכר וסוכר וניל להקציף את השמנת עם 2 כפות הסוכר ולקפל לתוך תערובת הגבינה
להוסיף את האגוזים ולערבב יחד
לשפוך את המלית על הבצק האפוי שהתקרר לפורר ביד את הבצק מהכמות הקטנה ולפזר מעל מלית הגבינה
להכניס למקרר ל10 שעות
את עוגה שאימי ז"ל הייתה מכינה לשבועות
וגת גבינה ופירורים.
חבילה מרגרינה עם חלב
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח תופח
2 קופסאות גבינה 9%
3/4 כוס סוכר
חבילה סוכר וניל
שקית שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 50 גרם אגוזים חתוכים
לשים את הבצק ביד ומחלקים ל2/3 ו1/3
עם הכמות הגדולה מרפדים תבנית עגולה גדולה משומנת
עם הכמות הקטנה מרפדים תבנית קטנה משומנת
שמים את שני התבניות בתנור אופים 20 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב
המלית
לערבב את הגבינה עם 3/4 כוס סוכר וסוכר וניל להקציף את השמנת עם 2 כפות הסוכר ולקפל לתוך תערובת הגבינה
להוסיף את האגוזים ולערבב יחד
לשפוך את המלית על הבצק האפוי שהתקרר לפורר ביד את הבצק מהכמות הקטנה ולפזר מעל מלית הגבינה
להכניס למקרר ל10 שעות
