עוגת גבינה ושוקולד של קרין גורן
שלום לכולם,
אני חדשה כאן וחדשה בכלל בעולם האפייה.
אשמח להצטרף ...
הכנתי את העוגה של קרין גורן: http://www.carine.co.il/htmls/page_215.aspx?c0=13161&bsp=13092&bss53=13070
מבחינת טעם יצאה מעולה. אבל מבחינת מראה נראיית לי קטנה מדי במיוחד אם לוקחים למסיבה.
האם אני יכולה להכין בתבנית יותר גדולה ולהגדיל באותו יחס את החומרים?
באיזה גודל תבנית כדאי לי להשתמש?
הכנתי את העוגה פעמיים. בפעם הראשונה יצאה מושלמת מבחינת מראה אבל בפעם השנייה היה סדק למעלה. האם יש דרך להימנע מהסדק או שזה עניין של מזל?
תודה רבה!
שלום לכולם,
אני חדשה כאן וחדשה בכלל בעולם האפייה.
אשמח להצטרף ...
הכנתי את העוגה של קרין גורן: http://www.carine.co.il/htmls/page_215.aspx?c0=13161&bsp=13092&bss53=13070
מבחינת טעם יצאה מעולה. אבל מבחינת מראה נראיית לי קטנה מדי במיוחד אם לוקחים למסיבה.
האם אני יכולה להכין בתבנית יותר גדולה ולהגדיל באותו יחס את החומרים?
באיזה גודל תבנית כדאי לי להשתמש?
הכנתי את העוגה פעמיים. בפעם הראשונה יצאה מושלמת מבחינת מראה אבל בפעם השנייה היה סדק למעלה. האם יש דרך להימנע מהסדק או שזה עניין של מזל?
תודה רבה!