עוגת גבינה ושוקולד של קרין גורן

eyalviki

New member
עוגת גבינה ושוקולד של קרין גורן

שלום לכולם,
אני חדשה כאן וחדשה בכלל בעולם האפייה.
אשמח להצטרף ...
הכנתי את העוגה של קרין גורן: http://www.carine.co.il/htmls/page_215.aspx?c0=13161&bsp=13092&bss53=13070
מבחינת טעם יצאה מעולה. אבל מבחינת מראה נראיית לי קטנה מדי במיוחד אם לוקחים למסיבה.
האם אני יכולה להכין בתבנית יותר גדולה ולהגדיל באותו יחס את החומרים?
באיזה גודל תבנית כדאי לי להשתמש?
הכנתי את העוגה פעמיים. בפעם הראשונה יצאה מושלמת מבחינת מראה אבל בפעם השנייה היה סדק למעלה. האם יש דרך להימנע מהסדק או שזה עניין של מזל?

תודה רבה!
 

bali

New member
מנהל
תבנית 26 היא לא כל כך קטנה

זו עוגה די כבדה ומשביעה, לא צריך חתיכות גדולות ממנה.

אם בכל זאת את רוצה להגדיל לתבנית 28, צריך להגדיל את הכמויות של כל החומרים ב 20%.

הסדק קשור לדעתי לטמפ' האפייה ולזמן האפייה. צריך לדייק. וזה גם קצת עניין של מזל.
 

eyalviki

New member
תודה על התשובה

הגדלת העוגה זה לפי בקשה של חברה.
גם לטעמי לא צריך להגדיל.
 
למעלה