עוגת גבינה לשבת......./images/Emo26.gif
באדיבות הקונדיטור דודו אוטמזגין המצרכים: לצורך ההכנה נדרשת תבנית בקוטר 26 ס"מ. המצרכים הדרושים למלית: 500 גרם גבינה 9% 200 מ"ל חלב 150 גרם סוכר 100 גרם פודינג 500 גרם שמנת מתוקה המצרכים הדרושים לרולדה: 4 ביצים 200 גרם סוכר 200 גרם קמח המצרכים הדרושים לציפוי השוקולד לרולדה: 50 גרם שוקולד 50 גרם חמאה 2 כפות חלב אופן ההכנה: מערבבים את הגבינה, החלב, הסוכר והפודינג בקערה. מקציפים את השמנת. מקפלים את השמנת והגבינות ומערבבים עד שנוצרת מסה אחידה. מכניסים למקרר למשך שעה ועוברים להכנת הרולדות: מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד שנוצר קצף בהיר ומקפלים פנימה את הקמח. מורחים על נייר אפיה בגודל של תבנית ביתית ואופים בחום של 180 מעלות במשך 12 דקות. קורצים שני עיגולים בקוטר של 22 ס"מ. שמים בקערה את חומרי מילוי השוקולד ומכניסים למיקרוגל עד להמסה מלאה. מורחים את השוקולד על הרולדות ומקררים עד שהשוקולד מתקשה על העוגה. הרכבת העוגה בשתי שכבות: תחתית רולדה ושוקולד, קרם גבינה, תחתית רולדה ושוקולד, קרם גבינה. לפני ההגשה ממיסים במיקרוגל 100 גרם שמנת מתוקה ו- 100 גרם שוקולד מריר ומוזגים על פרוסת העוגה שוקולד חם.
באדיבות הקונדיטור דודו אוטמזגין המצרכים: לצורך ההכנה נדרשת תבנית בקוטר 26 ס"מ. המצרכים הדרושים למלית: 500 גרם גבינה 9% 200 מ"ל חלב 150 גרם סוכר 100 גרם פודינג 500 גרם שמנת מתוקה המצרכים הדרושים לרולדה: 4 ביצים 200 גרם סוכר 200 גרם קמח המצרכים הדרושים לציפוי השוקולד לרולדה: 50 גרם שוקולד 50 גרם חמאה 2 כפות חלב אופן ההכנה: מערבבים את הגבינה, החלב, הסוכר והפודינג בקערה. מקציפים את השמנת. מקפלים את השמנת והגבינות ומערבבים עד שנוצרת מסה אחידה. מכניסים למקרר למשך שעה ועוברים להכנת הרולדות: מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד שנוצר קצף בהיר ומקפלים פנימה את הקמח. מורחים על נייר אפיה בגודל של תבנית ביתית ואופים בחום של 180 מעלות במשך 12 דקות. קורצים שני עיגולים בקוטר של 22 ס"מ. שמים בקערה את חומרי מילוי השוקולד ומכניסים למיקרוגל עד להמסה מלאה. מורחים את השוקולד על הרולדות ומקררים עד שהשוקולד מתקשה על העוגה. הרכבת העוגה בשתי שכבות: תחתית רולדה ושוקולד, קרם גבינה, תחתית רולדה ושוקולד, קרם גבינה. לפני ההגשה ממיסים במיקרוגל 100 גרם שמנת מתוקה ו- 100 גרם שוקולד מריר ומוזגים על פרוסת העוגה שוקולד חם.