עוגת גבינה עם עוגיות יין כבסיס, מי הכין?

yaam1

New member
עוגת גבינה עם עוגיות יין כבסיס, מי הכין?


הכנתי היום עוגת גבינה קרה וכבסיס השתמשתי בעוגיות יין, הנחתי אותן בתבנית אחת ליד השניה ועם כף שפכתי מעט נס קפה על כל עוגיה.
מעל בלילת הגבינה שיש לציין שהיא דיי מוצקה (עשויה מ-500 גר' גבינה לבנה, 2 אינסטנט פודינג וניל, 2 שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר)
ומעל פירורי עוגייות יין.
עד כאן הכל טוב


עכשיו קראתי באיזה פורום שהעוגיות יין נוטות להפוך לדייסה כשהן נרטבות והאמת שנלחצתי...

מי כבר הכין עם העוגיות האלו? איך הן התנהגו? החזיקו מעמד יפה או שנזלו והפכו דייסתיות?


העוגה כמובן למחר בערב
 

bali

New member
מנהל
הכנתי אבל קצת אחרת

ריסקתי את עוגיות היין במג'ימיקס וערבבתי עם חמאה מומסת, הכנסתי למקרר ובינתיים הכנתי את מלית הגבינה, ואז מזגתי אותה על הבסיס וקיררתי ללילה. זה שומר על הבסיס יותר מוצק, והחמאה מגינה על הבסיס מספיגת יתר של הנוזלים מהגבינה.
לא ניסיתי להרטיב את העוגיות כמו שהן כבסיס, כך שאין לי מושג מה יקרה להן עד מחר, צר לי... מקווה שהן לא ייעשו "מושי".

לפעם הבאה, נסי את השיטה שלי.
 
למעלה