עוגת גבינה עם עוגיות יין כבסיס, מי הכין?
הכנתי היום עוגת גבינה קרה וכבסיס השתמשתי בעוגיות יין, הנחתי אותן בתבנית אחת ליד השניה ועם כף שפכתי מעט נס קפה על כל עוגיה.
מעל בלילת הגבינה שיש לציין שהיא דיי מוצקה (עשויה מ-500 גר' גבינה לבנה, 2 אינסטנט פודינג וניל, 2 שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר)
ומעל פירורי עוגייות יין.
עד כאן הכל טוב
עכשיו קראתי באיזה פורום שהעוגיות יין נוטות להפוך לדייסה כשהן נרטבות והאמת שנלחצתי...
מי כבר הכין עם העוגיות האלו? איך הן התנהגו? החזיקו מעמד יפה או שנזלו והפכו דייסתיות?
העוגה כמובן למחר בערב

הכנתי היום עוגת גבינה קרה וכבסיס השתמשתי בעוגיות יין, הנחתי אותן בתבנית אחת ליד השניה ועם כף שפכתי מעט נס קפה על כל עוגיה.
מעל בלילת הגבינה שיש לציין שהיא דיי מוצקה (עשויה מ-500 גר' גבינה לבנה, 2 אינסטנט פודינג וניל, 2 שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר)
ומעל פירורי עוגייות יין.
עד כאן הכל טוב

עכשיו קראתי באיזה פורום שהעוגיות יין נוטות להפוך לדייסה כשהן נרטבות והאמת שנלחצתי...
מי כבר הכין עם העוגיות האלו? איך הן התנהגו? החזיקו מעמד יפה או שנזלו והפכו דייסתיות?

העוגה כמובן למחר בערב
