עוגת גבינה פשוטה עם "דפנות"
אני רוצה לעשות עוגה שהתוכן שלה זה גבינה לבנה עם חתוכות תפוח מתוגן בחמאה, ווניל, קינמון ואגוזים. ואת זה אני רוצה ב"כערה" או איך שקוראים לצורה הזאת שיש גם "תחתית" בצק וגם "דפנות".
אני חושב שאם אני קודם שם את הבצק הטרי בתוך התבנית בצורה שאני רוצה ועליו את התוכן, אז ייצא שבצק "רטוב" ולא יהיה פריך בכלל. אז קודם שמתי את הבצק "ריק" לכמה דקות ואז רציתי לשים את כל התוכן.
הבעיה היא שדפנות "נפלו" בתנור והייתי צריך להרים אותם עם סכין וזה קצר הרס את המבנה.
למישהו יש פיתרון לזה?
אני רוצה לעשות עוגה שהתוכן שלה זה גבינה לבנה עם חתוכות תפוח מתוגן בחמאה, ווניל, קינמון ואגוזים. ואת זה אני רוצה ב"כערה" או איך שקוראים לצורה הזאת שיש גם "תחתית" בצק וגם "דפנות".
אני חושב שאם אני קודם שם את הבצק הטרי בתוך התבנית בצורה שאני רוצה ועליו את התוכן, אז ייצא שבצק "רטוב" ולא יהיה פריך בכלל. אז קודם שמתי את הבצק "ריק" לכמה דקות ואז רציתי לשים את כל התוכן.
הבעיה היא שדפנות "נפלו" בתנור והייתי צריך להרים אותם עם סכין וזה קצר הרס את המבנה.
למישהו יש פיתרון לזה?