הכי פשוט
לבסיס מרסקים 200 גרם פתי בר ומערבבים עם 100 גרם חמאה מומסת ואפשר קצת קינמון.
למלית הגבינה
500 גרם גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
1/2-1 כוס סוכר
תמצית וניל
קצת גרידת לימון או תפוז אם אוהבים
מערבבים את הגבינה עם הפודינג, הסוכר, הוניל וגרידת הלימון.
מקציפים את הקצפת ומקפלים לגבינה
משטחים על הבסיס ומקררים לפחות ללילה, רצוי אפילו יותר כי אין בזה ג'לטין ול]ודינג לוקח יותר זמן לייצב.
אפשר להכניס למקפיא לשעה לפני ההגשה כדי לתת מכת קור שתייצב את הגבינה יותר לפני הפריסה.