עוגת גבינה ריבת חלב של קרין גורן -שאלת אחסנה

עוגת גבינה ריבת חלב של קרין גורן -שאלת אחסנה

הי הכנתי את העוגה שבקישור המצורף ויצאה אחלה עוגה, ממש טעימה אבל שמתי לב שבסירטון היא אומרת שאחרי שמכינים את העוגה שמים אותה מיד שעתיים שלוש במקפיא להתייצבות
ואילו במתכון כתוב לשים את זה במקרר בקירור
איפה לדעתכם כדאי לשמור את העוגה ברגע סיום הכנתה?
 

bali

New member
מנהל
היי גברת לנדאו

אם מכניסים למקפיא הקירור יהיה יותר עמוק ויותר מהיר. במקרר זה ייקח יותר זמן. חוץ מזה אין הרבה הבדל.
זה לא כזה קריטי, רק עניין של כמה זמן יש לך להכנה לפני שאת מגישה, וכמה מקום יש לך במקפיא.
 
למעלה