עוגת גבינה אמא של נועה גבע
לערבב ביחד -
500 גרם גבינה 5%
4 כפות קורנפלור מומסות ב-4 כפות חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 חלמונים
בקערה נפרדת להקציף
4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב ולאחד עם הגבינה
לאפות בתנור מחומם ל-200 מעלות במשך 10 דקות וכחצי שעה נוספת בחום של 160 מעלות, עד שמוכן. העוגה מאד תופחת וכשמתקררת צונחת.
אחרי שמתקררת להקציף 1 שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב + מה שנשאר מהפודינג וניל.
טעימה אחרי שהייה במקרר במהלך הלילה.
הבעיה שהעוגה צריכה להתקרר כמה שעות זאת לא עוגה שמגישים מיד
לערבב ביחד -
500 גרם גבינה 5%
4 כפות קורנפלור מומסות ב-4 כפות חלב
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 חלמונים
בקערה נפרדת להקציף
4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב ולאחד עם הגבינה
לאפות בתנור מחומם ל-200 מעלות במשך 10 דקות וכחצי שעה נוספת בחום של 160 מעלות, עד שמוכן. העוגה מאד תופחת וכשמתקררת צונחת.
אחרי שמתקררת להקציף 1 שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב + מה שנשאר מהפודינג וניל.
טעימה אחרי שהייה במקרר במהלך הלילה.
הבעיה שהעוגה צריכה להתקרר כמה שעות זאת לא עוגה שמגישים מיד