עוגת גבינה של נועה

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עוגת גבינה אמא של נועה גבע

לערבב ביחד -

500 גרם גבינה 5%

4 כפות קורנפלור מומסות ב-4 כפות חלב

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

4 חלמונים

בקערה נפרדת להקציף

4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב ולאחד עם הגבינה

לאפות בתנור מחומם ל-200 מעלות במשך 10 דקות וכחצי שעה נוספת בחום של 160 מעלות, עד שמוכן. העוגה מאד תופחת וכשמתקררת צונחת.

אחרי שמתקררת להקציף 1 שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב + מה שנשאר מהפודינג וניל.

טעימה אחרי שהייה במקרר במהלך הלילה.

הבעיה שהעוגה צריכה להתקרר כמה שעות זאת לא עוגה שמגישים מיד
 
למעלה