עוגת גבינה
שלום וחג פסח שמח. אנוכי נמצא בניו זילנד. לקראת חג הפסח ברצוני להכין עוגת גבינה מ-2 סוגים. האחד - ללא אפיה (מקרר) השני - אפיה. לשניהם ללא ביסקוויטים וקמח. (מה לעשות - פסח) עד עכשיו אפיתי עם קמח ויצא יפה. ברצוני לקבל מתכון או טיפים כיצד להכין מקרר ובלי קמח. החסרון: אין פה מוצרים "כחול לבן" או יותר להגיד שיש מוצרים שאינם דומים בטעמם לטעם הישראלי. לכן אם יש אפשרות להשתמש במוצרים הכי בסיסיים שיש. עוד שאלה: איך גורמים לכך שבאפיה שהעוגה לא "תיפול"? אחד אמר - לא לפתוח את התנור. השני אמר - לפתוח טיפה'לה את המכסה. לשניהם - ללא הצלחה. הרעיון לגרום שיהיה "אוורירי". תודה מראש ה.
שלום וחג פסח שמח. אנוכי נמצא בניו זילנד. לקראת חג הפסח ברצוני להכין עוגת גבינה מ-2 סוגים. האחד - ללא אפיה (מקרר) השני - אפיה. לשניהם ללא ביסקוויטים וקמח. (מה לעשות - פסח) עד עכשיו אפיתי עם קמח ויצא יפה. ברצוני לקבל מתכון או טיפים כיצד להכין מקרר ובלי קמח. החסרון: אין פה מוצרים "כחול לבן" או יותר להגיד שיש מוצרים שאינם דומים בטעמם לטעם הישראלי. לכן אם יש אפשרות להשתמש במוצרים הכי בסיסיים שיש. עוד שאלה: איך גורמים לכך שבאפיה שהעוגה לא "תיפול"? אחד אמר - לא לפתוח את התנור. השני אמר - לפתוח טיפה'לה את המכסה. לשניהם - ללא הצלחה. הרעיון לגרום שיהיה "אוורירי". תודה מראש ה.