עוגת גבינה

15noonit

New member
עוגת גבינה

מתכון לעוגת גבינה לרגל חג השבועות -מהפורום המהמם פורום מתכונים קליל מהיר וטעים עוגת גבינה של אתי אלבכרי ************************** 1 ק"ג גבינה לבנה 5% 1 כוס סוכר 5 ביצים שלמות 1 אינסטנט פודינג וניל + 1 כף גדושה קמח רגיל גרידת לימון תמצית וניל סוכר וניל לפי הטעם לערבב היטב היטב (אפשר במיקסר) אני עושה את זה בכף מטבח רגילה. לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף שמנת מתוקה את ולערבב היטב שוב. תחתית: פירורי ביסקווטי או עוגיות + 100 גרם חמאה מומסת + כף קינמון + 2 כפות סוכר דמררה. להדק היטב לתבנית 26 תחתית וקצת דפנות. לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. לתבנית קטנה לעשות רק חצי כמות עוגה מאוד טעימה אני כבר מכינה את הנגלה השניה עכשיו מעל אפשר לקשט בקצפת כיד הדמיון אגב את השמנת המתוקה אפשר להחליף ב רי'צ אם אתם מעוניינים בעוד משהו חלבי אשמח לתת

15noonit

New member
הסבר

זה סוג של סוכר חום היו בהיר זה מה שהסבירו לי בפורום מתכונים אבל אני אישית לא שמתי את זה שמתי קצת סוכר רגיל ואם הביסקוויטים מתוקים אז אין צורך לתחתית שמתי קצת חמאה עם הביסקוויטים וזהו את יכולה מרגרינה במקום חמאה העיקר שהביסקוויטים לא רטובים ממש אם יש לך גבינה 9% זה מצויין או גבינה 0% ותשפצי לה את הטעם גם סוכר וחלב והעיקר שיהיה לכולנו חג שבועות שמח

בארה"ב הדבר הכי קרוב לגבינה לבנה

במרקם הוא אכן ה- sour cream. היות והיא קצת יותר חומצית הייתי מוסיפה עוד טיפונת סוכר או מערבבת אותה עם קצת whipped cream cheese להשיג את המרקם הכי קרוב.

irisgh

New member
יש תרגום למוצרים מקומיים?

נו באמת, הרי אי אפשר למצוא פה גבינה 5% של תנובה. יש תחליף? cream cheeze? או sour creem?. או איזה רעיון אחר? [או שאצלכם יש גבינה של הארץ, ורק אלינו היא לא הגיעה..]

kit k@t

New member
when i read it

it was the first thing i thought about, there is no gvina here. kat

alboran

New member
אז באירופה זה ככה......

יש כאן הכל, אם כי הטעמים והמרקמים עלולים להיות מעט שונים מאשר בארץ... cream cheese - זו גבינת שמנת ... sour cream - זו שמנת חמוצה, וכמוה גם כל שאר ה CREAMS (ראי הסבר מפורט באתר המצורף) הכי קרוב לגבינה"לבנה" תהיה fromage frais, כדאי לבדוק כמה אחוזי שומן, וזהירות - זה לא אותו דבר כמו cream fraiche, שהיא הרבה יותר שמנה. fromage frais באריזות קטנות, עם כל מיני צבעים זה כמובן -גמדים... התבלבלת????? הכל מוסבר באתר הזה

למעלה