ארתור דנט24
New member
עוגת גבנה ללא בישול בפטוח עצמי
בניגוד לאפיה סטנטרטית, כאן אין חוקים רק כמה הנחיות.
1 הבסיס הינו קרמבל או בסקביטים שיצקו עליהם מעט חמאה, שכבה דקה לקרנצ'
2 שכבת האמצע צריכה ג'לטין להחזיק את כל הסיפור
3 הטופינג נותן את המתיקות
אחרי שהנחנו בתבנית קפיצית או רינג את הבסיס, מערבב גבינות לבנות (כמה שיש יותר אחוזי שומן כך טעים יותר) ולפחות 3 סוגים שונים, איך שאוהבים וכמה שאוהבים, אני ממליץ לא מתוק מיד.
אפשר עם טמצית וניל, אפשר תותים או צימוקים מה שבא לכם.
מוסיפים את הג'לטין (יחס של 1 ל 6 עם מים ומבשלים על באן מרי)
וזהוא זה למקפיא להתיצבות
רק לא לשכוח להזליף טופיינג מסירופ מתוק
בניגוד לאפיה סטנטרטית, כאן אין חוקים רק כמה הנחיות.
1 הבסיס הינו קרמבל או בסקביטים שיצקו עליהם מעט חמאה, שכבה דקה לקרנצ'
2 שכבת האמצע צריכה ג'לטין להחזיק את כל הסיפור
3 הטופינג נותן את המתיקות
אחרי שהנחנו בתבנית קפיצית או רינג את הבסיס, מערבב גבינות לבנות (כמה שיש יותר אחוזי שומן כך טעים יותר) ולפחות 3 סוגים שונים, איך שאוהבים וכמה שאוהבים, אני ממליץ לא מתוק מיד.
אפשר עם טמצית וניל, אפשר תותים או צימוקים מה שבא לכם.
מוסיפים את הג'לטין (יחס של 1 ל 6 עם מים ומבשלים על באן מרי)
וזהוא זה למקפיא להתיצבות
רק לא לשכוח להזליף טופיינג מסירופ מתוק