עוגת דינוזאורים שהכנתי

לאה_מ

New member
עוגת דינוזאורים שהכנתי

ליומולדת 4 של בני הקטן, חובב הדינוזאורים.

t a l talim

New member
../images/Emo140.gifכל הכבוד!

מסכימה עם ההערה לגבי עובי ההבצק- רידוד לעובי של כ- 4 מ"מ נותן תחושה בולטת יותר, תלת מימדית יותר. מזל טוב!

michahz

New member
יפה, אני רואה שבסוף מצאת פיתרון...

הבעל התיאש מהפיסול? נראה לי שהסגירה למטה לא סוגרת לחלוטין, העיגולים היו צריכים להיות חופפים כדי לאטום ולשמור את העוגה.

לאה_מ

New member
לבעל יש פה גדול ../images/Emo6.gif

פיסלתי סטגוזאורוס אחד והוא יצא רובץ. את השאר לא הצלחתי להרכיב. החלטתי לעשות עוגה מצויירת והבאתי לאורי תמונות שיבחר, והוא בחר את התמונה הזו, אבל בסוף עבדתי בטכניקה של קולאז'. ותודה על ההערה לגבי הסגירה. אני אקח את זה בחשבון בפעם הבאה.

כל הכבוד!! לאה,

אני חושבת שעבדת עם בצק דק מאוד לא? שימוש בשכבה עבה יותר לדינוזאורים, לבלונים היה יכול ממש להוציא אותם החוצה וליצור מראה הרבה יותר אמתי. יפה!

לאה_מ

New member
באמת? דק? אין לי מושג

כלומר, אני לא יודעת לאיזה עוביים אפשר לרדד. רידדתי הכל כמו שרידדתי את הבצק שעטף את כל העוגה. את מתכוונת שאת הדינוזאורים הייתי צריכה לרדד עבה יותר? זו הערה מאד חשובה!

net the jet

New member
עוגה מקסימה! גם אצלי חובב

דינוזאורים( מתכנן להיות פלאונטולוג..
) והיה מאד שמח לעוגה כזו ! כל הכבוד !

לאה_מ

New member
../images/Emo51.gif

בן ה-4 שלי רואה את עצמו כפליאונתולוג לכל דבר
בינתיים, אם את מעוניינת בהמלצות דינוזאורים, הוא ממליץ בחום על הקלטת מסדרת נשיונל ג'יאוגרפיק לילדים "דינוזאורים חיים ויצורים מצמררים" וגם על "האטלס הגדול של הדינוזאורים" בהוצאת עם עובד (שאני צריכה לקרוא בערך 3 פעמים בשבוע
).

net the jet

New member
תודה..שלי כבר בן 7( היום במקרה../images/Emo8.gif

ויש לו כבר פרופסורה בענין....כולל כל ספר קיים בשוק! ואם אנחנו בהמלצות-יש תוכנית נפלאה שמקרינים עכשיו שידורים חוזרים שלה מדי כמה ימים בערוץ 8 ב 8:30, יש פרקים מאלפים על דינוזאורים.

למעלה