עוגת הגבינה
אין לי בעיה להכין עוגות גבינה, בדר"כ גם יוצאות טוב, אתמול חשבתי לפנק את האיש בעוגה אוורירית כמו שאוהב ונפלתי קשות, בעצם לא אני, העוגה ואין לי שמץ למה, אולי המומחים כאן יוכלו להעיר/להאיר את עיניי?
מה היה שם:
1/2 ק"ג גבינה 5%
1/2 ק"ג גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
1/3 1 כוסות סוכר
6 ביצים מופרדות (קצף מהחלבונים עם 1 כוס סוכר, קצף מבריק,יציב ולא יותר)
1 שקית פודינג
3 כפות קורנפלור
טיפה וניל וקליפת לימון מגוררת
העוגה נאפתה ב165 מעלות לשעה וחצי..
אולי נעלבה שהשארתי אותה לבד בתנור ויצאתי מהבית? בלאו הכי אמורים להשאיר להתקרר בתנור..
בקיצור העוגה כנראה תפחה מאוד מאוד מאוד
ובסוף צנחה מאוד מאוד מאוד, לדעתי אף פחות מהגובה ההתחלתי שהיה לפני האפיה.
לא הייתה בתנור תבנית מים...

אין לי בעיה להכין עוגות גבינה, בדר"כ גם יוצאות טוב, אתמול חשבתי לפנק את האיש בעוגה אוורירית כמו שאוהב ונפלתי קשות, בעצם לא אני, העוגה ואין לי שמץ למה, אולי המומחים כאן יוכלו להעיר/להאיר את עיניי?
מה היה שם:
1/2 ק"ג גבינה 5%
1/2 ק"ג גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
1/3 1 כוסות סוכר
6 ביצים מופרדות (קצף מהחלבונים עם 1 כוס סוכר, קצף מבריק,יציב ולא יותר)
1 שקית פודינג
3 כפות קורנפלור
טיפה וניל וקליפת לימון מגוררת
העוגה נאפתה ב165 מעלות לשעה וחצי..
אולי נעלבה שהשארתי אותה לבד בתנור ויצאתי מהבית? בלאו הכי אמורים להשאיר להתקרר בתנור..
בקיצור העוגה כנראה תפחה מאוד מאוד מאוד
ובסוף צנחה מאוד מאוד מאוד, לדעתי אף פחות מהגובה ההתחלתי שהיה לפני האפיה.
לא הייתה בתנור תבנית מים...