ניתן לאכול חם או קר כסלט- ככה אצלינו מעדיפים. 1 בצל גדול לטגן להוסיף 5 קוביות קישואים 5 כפות רסק עגבניות 3 כפות חומץ 3 כפות סוכר מלח פלפל 1/2 קופסא פרוסות זיתים. (אצלי אוהבים זיתים אז אני שמה קופסא שלמה) לבשל על אש קטנה כחצי שעה. התמונה מייד בכיבוי האש.
אני הורדתי מעט מכמות הסוכר של המילוי אבל ממש טיפה. וחתכתי לקוביות קטנות כמו שראית. בהחלט אפשר לאכול שתי קוביות. טעימה מאד!!! ואכן היא גם קלה להכנה. אני עשיתי את הבצק ביד ואחר כך המילוי על האש. קיצור לא בלאגן גדול ושווה בהחלט לנסות!!
וכשאכנס סוף-סוף למאה ה-21 ואקנה מצלמה דיגיטלית וגם אדע איך לצלם, ובעיקר - איך להעלות לפורום - אולי יהיה גם לי משהו לתרום לפורום. בינתיים אני רק לוקחת מכן, אז המון תודה.