עוגת היום הולדת של תומר

עוגת היום הולדת של תומר

בוקר טוב לכולם, אני קצת לחוצה היום בעבודה, אבל הייתי חייבת לשים את התמונה של עוגת היום הולדת של תומר, שסוף סוף הצלחתי להוריד מהוידאו (סיפור - אל תשאלו) אז הרזולוציה לא משהו, אבל אפשר לקלוט את הפואנטה. יום טוב לכולם

popo11

New member
../images/Emo28.gif איזה יופי !

את אכן דלוקה על הדב פו. כל הכבוד על היצירתיות ! איך פתרת את בעית צבעי המאכל ? וכמובן המון אושר ומזל טובים ליום ההולדת של תומר !!

סוכריות צבעוניות

ולא קרם צבעוני. גם ככה תומר לא נגע בעוגה, אז זה לא משנה... וחוץ מזה, פעם בשנה טעימה קטנה לא תגרום נזק.

יונית ש

New member
בכלל לא רואים שזה מסוכריות

כל הכבוד ! ואם בכל זאת הילד נוגע אפשר להשתמש בצבע מאכל? איפה קונים אותו - אולי את יודעת

jole

New member
יונית צבעי מאכל את יכולה למצוא ../images/Emo104.gif

בכל סופר מרקט (בהיפר נטו יש בטוח כי ראיתי אצלינו).

אפשר להשתמש בצבע מאכל

וגם בסוכריות, החשש הוא שהצבע מכיל כל מיני כימיקלים, ולכן לא רצוי לתת לילדים לאכול. אבל כפי שכבר אמרתי - פעם בשנה ביס קטן לא יזיק. צבעי מאכל אפשר אכן להשיג בכל סופרמרקט, אבל מנסיוני הצבע יוצא דהוי, ואני רציתי עוגה עם צבעים עזים, אז הלכתי על סוכריות. ותודה על המחמאות....

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

רק אושר ואושר !!! העוגה מקסימה. הלוואי אצליח לעשות אחת כזו. אולי שיהיה לך זמן תתני את המתכון. ובעיקר איך עשית את הצבעים? כל הכבוד יונית

תודה על המחמאות ../images/Emo9.gifוקצת פרטים:

העוגה היא עוגת שוקולד בסיסית (אשמח לצרף מתכון אם מישהו ירצה, אבל בעקרון כל עוגת שוקולד מתאימה) ציפיתי אותה בקרם שמנת רגיל (1אינסטנט וניל+כוס חלב+1 שמנת מתוקה) לצורה השתמשתי במגזרת נייר, שאצרף אם מישהו מעוניין. חתכתי את העוגה בסביב ע"פ צורת המגזרת, לאזניים אפיתי קצת מהעוגה בשני מנג´טים. מתוך המגזרת חתכתי את תוי הפנים, לקרש חיתוך הצמדתי ניילון נצמד, עליו שמתי את המגזרת, ומילאתי את החורים בשוקולד שהמסתי במיקרו (ללא שום תוספת). קצת קיררתי, הוצאתי את המגזרת, וקיבלתי על הניילון את תווי הפנים. אחרי רבע שעה בפריזר, השוקולד קפא, וכך יכולתי להוציא אותו מהנילון הנצמד, ו"להדביק" על העוגה (על השמנת). מכאן הדרך קלה - לפזר סוכריות צבעוניות, סה"כ בשני צבעים על שני אזורים גדולים למדי. צריך רק להיזהר שבנקודת המפגש בין הצבעים, הם לא יתערבבו. הסוכריות נדבקות לשמנת ולא לשוקולד, וכך מתקבלת צורת הפנים הנאה. מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי

דיאנה1

New member
../images/Emo45.gif עוגה מדהימה, כל הכבוד

ואני אשמח להסברים על הוצאת תמונה מהוידאו. בעבר עשיתי את זה עם כרטיס וידאו, אבל במחשב הנוכחי שלי אין כרטיס כזה. האם עדיין זה אפשרי?
ו

jole

New member
העוגה מדהימה../images/Emo104.gif

איפה היית כשהבן שלי אכל , שתה, נשם וחי פו הדב???????????????

מאיה10

New member
באמת שיחקת אותה!!

גם אצלינו פו הדוב מככב וגיל שנה בדרך אבל אני לא בטוחה שאכנס לכזה פרויקט, אני יותר טובה בבישולים וחוץ מזה יש פה בשכונה אופה נהדרת שעושה בדיוק דברים כאלה אז נראה לי שננצל זאת. מקוה שהיום שלך עבר בסדר.

תודה רבה../images/Emo9.gif

דווקא מאוד קל להכין את העוגה (למרות שאולי נראה קצת קשה) הנה, אני עושה היום עוד אחת למחר, ליום הולדת בגן (אם לתומר לא יהיה חום - כנראה תופעת לואי של ה - MMR) יום העבודה שלי מתקרב לקיצו, כך שאני רואה את האור בקצה המנהרה... תודה על ההתענינות!

למעלה