עוגת הלו-קיטי...

blackberry1

New member
עוגת הלו-קיטי...

למי שלא מכיר, זאת הלו קיטי----> אני רוצה לעשות עוגת הלו קיטי. היא תהיה עגולה, ומצופה בבצק סוכר. בראש העוגה תעמוד הלו קיטי קטנה, ומסביבה פרחים קטנים... עכשיו השאלה שלי היא, האם קצת פחות מקילו בצק סוכר, יכול להספיק לעוגה מתבנית קפיץ בקוטר 24, כולל הפסל והפרחים? (פסלון קטן)...

blackberry1

New member
נ.ב...

עשיתי כבר את העוגת ביסקוויטים ששאלתי עליה (אם אתם זוכרים) והיא יצאה די נחמדה... אין לי מצלמה, אז לא צילמתי אותה, אבל היא הייתה מצופה בקרם שוקולד מתקשה, ומעל יש באמצע פסלון של כלב (חומי הכלב) ועצמות סוכר קטנות מסביב... במקרה זה היה למפגש קהילת כלבים, אז התאמתי את הנושא לעוגה

blackberry1

New member
התמונה כנראה תצא עוד קצת זמן...

כי צילמתי את זה במצלמה רגילה, ולא במצלמה דיגיטאלית, כך שאני אסרוק את זה, ולא אעביר ישר למחשב... בכל מקרה, העוגה יצאה מדהימה! בסוף לא עשיתי את הלו קיטי, כי זה לא יצא לי משהו משהו, וחשבתי לעצמי שאם כבר אני עושה משהו יפה ומושקע, הוא יהיה יותר יפה אם לא יהיו לו סטנדרטים מסויימים מאוד, ושכל קו יהיה צריך להיות מושלם... אם אני עושה דמות שאני ממציאה, אף אחד לא יכול להגיד (או לחשוב) שזה לא מושלם מספיק, ולא דומה מספיק למהשזה אמור להיות... בקיצור, עשיתי פסל חזיר קטן באמצע, עם מלא מלא לבבות מסביב, והעוגה עצמה ורודה... זה יצא יותר טוב משציפיתי! עכשיו אני עוד יותר שמחה שעשיתי את הסדנא מאשר שהייתי כשהייתי בסדנא עצמה... מקווה לתת תמונות בקרוב...

למעלה