עוגת "הפאשלות" שלי

נעמהG

New member
עוגת "הפאשלות" שלי

אני מניחה שלכך אחת מכן הייתה עוגה כזאת, זאת פעם ראשונה שלא נהניתי לעבוד עם החומר המתוק הזה, ואני בכלל לא מרוצה מהתוצאה.. איזה באסה! פשוט עוגה ששום דבר לא הלך בה, אני חושבת שאני ברמה הרבה יותר גבוהה מהעוגה הזאת, העוגות הקודמות שלי היו טובות הרבה יותר (זו הרביעית) תראו בעוגה, הכל "לא מקצועי" ושום דבר לא נראה יפה עטיפה רשלנית, אפילו הנקניק שסוגר את העוגה לא אחיד פיסול הדובונים בכלל על הפנים, בעבר פיסלתי יפה יותר בבצק סוכר! כל העיצוב משעמם, ריק, חסר גוונים וצבע, אוי, אני כלכך לא מרוצה.. הכל סתם תוצאה של עייפות, קוצר רוח וזמן, וסתם עצבנות אני חושבת שאני בהחלט מסוגלת ליותר ואני מקווה שבהזדמנות הבאה (והלוואי שהיא תהיה בקרוב מאוד) אוכל להעלות לכאן עוגה הרבה יותר מרשימה. זהו, ועכשיו לתמונות מקווה שלא עייפתי אתכן בכל הקיטורים שלי
פשוט הייתי חייבת לשפוך את זה החוצה
תודה ויום נפלא, וכמובן אשמח להערות והארות, למרות שכמו שכתבתי אני די מודעת להן בעצמי, אבל בכיף, אשמח לשמוע כל מה שיש לכן לומר, לטוב ולרע

נעמהG

New member
ועוד תמונה של העוגה

כאן גם אפשר לשים לב לצילום הגרוע

בטח שזה קורה לכולם!

היו לי אפילו כמה כאלה. סך הכל עוגה חמודה ותמיד לומדים מטעויות.

net the jet

New member
העוגה מתוקה ביותר ואני חושבת שזה שאת לא מרוצה

ושמת לב לכל פרט קטן שלא יצא כמו שרצית או תיכננת, זה סימן שאת כבר ממש "בענין".. תאמיני לי שזה רק אנחנו ששמות לב ורואות את כל הפרטים הקטנים שכביכול לא בסדר. משהו מהצד שרואה עוגה כזו מתעלף! אני חושבת שהדבר היחיד שממש מפריע לי זה הפה שלהם הייתי חורצת עם צנטר או אם את רוצה צבע שחור אז עם גליל דקיק של בצק סוכר שיצא מהאף כלפי מטה כמו עוגן ( מקוה שאת מבינה, כאילו וו עם שני חצאי עיגול עלפי מטה )

נעמהG

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

הבנתי לגבי הפה.. תודה! האמת שגם לי הוא מאד הפריע מישהי שראתה את העוגה התפעלה ואמרה שאני יכולה להתפרנס מזה, אז חייכתי והסברתי לה בעדינות שזה תחביב נחמד, אבל אני עדיין לא ברמה של עוגות למכירה
בכל אופן תודה על ההארות, ואני מקווה לעוגה נוספת בקרוב!

net the jet

New member
נו את רואה. מי שלא רואה יום יום ובוחן כמונו

בציציות, ברור שיתלהב!!!

Conney

New member
אני לא מקצוענית ולא חובבנית (רק חובבת להסתכל)

אבל העוגה ממש מתוקה דווקא בגלל שהיא פשוטה והעיניים טיפה קלמזי כאלה שלא מסתכלים בצורה ישרה זה דווקא חמוד בעיניי... חח אבל אני לא מקצוענית נכנסתי לפורום פשוט כי אני אוהבת לראות מה מכינים.. חחח רציתי רק לרשום לך שבעיני העוגה מקסימה וזה לא סתם כדי לעודד אותך חחחח :]

נעמהG

New member
תודה!

זה בסדר, אני כבר לא צריכה עידוד
פשוט יוצא לי להכין מעט מאוד עוגות, גם מחוסר זמן וגם חוסר ב"תירוצים" נטע אלופה בזה, איך "דוחפים עוגות"?

חנתו

New member
אני מבינה ללבך, העוגה חמודה ומתוקית

זה נכון שעין מקצועית רואה מעבר.... אני יודעת שכאשר אני חסרת סבלנות, או שאין לי שקט בבית וכולם סביבי משגעים אותי...חח אז אין סיכוי שאני אוהב את התוצאה. אבל כשיש לי זמן, וזה עוגה לילדים שלי, אני מנסה כמה שיותר להיות מדוייקת, וזה עוזר להגיע לביצוע טוב יותר.

למעלה