הנה המתכון - כל הקרדיטים לאתי...
העתקתי מההודעה שלה... אני הכנתי עם הקינמון - פשוט מעולה!!! ולחולים על קינמון הנה לכם עוגה לקפה - אתי אלבכרי מיד במיקסר את כל החומרים לפי איך שרשום זוגות זוגות.. 2 כוסות סוכר ואחד גולד בנד נייר זהב טוב טוב להקציף להוסיף שש ביצים אחת אחרי השניה להוסיף 2 שמנת חמוצה בסוף להוסיף 1 קמח אוסם 350 גרם ולא ללשו יותר מדי. לקחת בקערה 2 כפות גדושות קינמון, 2 כפות סוכר דמררה לשפוך לתוך שתי תבניות מאורכות חצי מהכמות לפזר את הסוכר והקינמון ולשפוך את המחצית השניה ולפזר למעלה גם 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 40 דקות לא לגנוב אשל במקום שמנת ו4 ביצים הבמקום שש..יש הרבה עוגות קפה, זו נימוחה בפה ונהדרת.. אפשר במקום קינמון לשים מחצית מהכמות. להמיס שוקולד מריר 2 חב´ ולערבב עם החצי הנותר אחרי האפיה העוגה יוצא לבנה עם עיגול שחור בתוכה. נפלאה