עוגת השבת שלנו- בראוניז עם פצפוצי שוקולד לבן
בראוניז חומרים 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 1 כוס סוכר 4 ביצים 1 כוס קמח רגיל 3 כפות פיצפוצי שוקולד לבן לקישוט תבנית 25X30 לערך אופן ההכנה מחממים תנור ל180 מעלות. ממיסים בקערה את השוקולד והחמאה - מוסיפים את הסוכר. מוסיפים את הביצים,לבסוף שמים את הקמח עד ומערבבים לעיסה חלקה. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות , אופים 5 דקות ואז מפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הלבן. סך האפיה 18-20 דקות . מקררים מעט ואז חותכים לקוביות
בראוניז חומרים 200 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 1 כוס סוכר 4 ביצים 1 כוס קמח רגיל 3 כפות פיצפוצי שוקולד לבן לקישוט תבנית 25X30 לערך אופן ההכנה מחממים תנור ל180 מעלות. ממיסים בקערה את השוקולד והחמאה - מוסיפים את הסוכר. מוסיפים את הביצים,לבסוף שמים את הקמח עד ומערבבים לעיסה חלקה. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות , אופים 5 דקות ואז מפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הלבן. סך האפיה 18-20 דקות . מקררים מעט ואז חותכים לקוביות