עוגת יום הולדת בנושא ים
לבתי יש מחר יום הולדת ואני מכינה לה עוגת שוקולד בנושא ים.
ציפיתי בגנאש שוקולד קיררתי לילה, היום הכנתי קרם קצפת עם צבע מאכל כחול שאמור להיות ים, השארתי מקום פמוי לחול,
ואני רוצה לשים חול מפירורי ביסקוויטים. שאלתי היא: האם אפשר להניח את ה"חול" היום ולהשאיר במקרר עד מחר?
או שהבסקוויטים יהיו לא טריים?
תודה,
איריס
לבתי יש מחר יום הולדת ואני מכינה לה עוגת שוקולד בנושא ים.
ציפיתי בגנאש שוקולד קיררתי לילה, היום הכנתי קרם קצפת עם צבע מאכל כחול שאמור להיות ים, השארתי מקום פמוי לחול,
ואני רוצה לשים חול מפירורי ביסקוויטים. שאלתי היא: האם אפשר להניח את ה"חול" היום ולהשאיר במקרר עד מחר?
או שהבסקוויטים יהיו לא טריים?
תודה,
איריס