עוגת יום הולדת

yifat5001

New member
עוגת יום הולדת

צריכה עזרה... לביתי בת 13 יש יום הולדת. בסוף השבוע סבים וסבתות יגיעו לחגוג איתנו יום הולדת. חשבתי לעשות עוגת מוס שוקלד ולהניח על זה דף מבצק סוכר שקניתי. אבל חל שינוי ואנחנו חושבים ללכת לכיוון הבשרי. לכן אני צריכה רעיון לעוגה משובחת ומיוחדת. נראה לי רצוי קרה. פרווה ושאפשר לקשט אותה ולהניח עליה דף מצק סוכר. איך שימוש בקצפת ריץ ? האמת אני לא זוכרת מתי לאחרונה השתמשתי בה. אני מפחדת לעשות שינויים יותר מידי. במקום חמאה מה אני יכולה?

אשמח לרעיונות

תודה

yifat5001

New member
חושבת

יש לי עוגת טובה מוס שוקלד שפעם גזרתי מעוגת הבית עיתון לאישה. נגיד ואני יחליף לקצפת ריץ ואת החמאה למחמאה. האם זה ניתן? אפשר להניח על עוגת מוס קפואה דף מבצק סוכר? לא יודעת , פתאום התבלבל לי הכל. אני לא נוהגת לעשות עוגות פרווה . או שאני יכין את העוגת שוקולד של באלי שמופיע בחד השרשורים. ויחתוך אותה באמצע לשיים או שלוש שכבות וימלא ב...?

bali

New member
מנהל
המרה לפרווה

היי,
אין שום בעיה להחליף שמנת מתוקה בשמנת צמחית, ממליצה על זו של השף הלבן. אין בעיה גם להחליף חמאה במרגרינה או מחמאה.
ואפשר לשים דף מבצק סוכר על עוגת מוס קפואה. להוציא מהמקפיא, לתת כמה דקות שהשכבה העליונה קצת תפשיר ואז להצצמיד את בצק הסוכר.

אפשר גם להכין עוגת שוקולד ולמלא בקצפת צמחית שמקציפים עם אינסטנט פודינג וניל או שוקולד או קצת קקאו וסוכר.

למעלה