עוגת יומולדת לתאומים בני שנתיים

2 ביחד

New member
עוגת יומולדת לתאומים בני שנתיים ../images/Emo151.gif

בוקר טוב אני רוצה לעשות לשבת הקרובה שתי עוגות לתאומים שלי. אני רוצה לעשות משהו פשוט (אין זמן לאמא לתאומים + תינוק נוסף בן 7 חודשים...) חשבתי לעשות עוגת שוקולד וממנה לחתוך דובי ורכבת. אני לא רוצה להשתמש בצבעי מאכל, מה גם שאני רוצה לעשות ציפוי פשוט ומהיר ביותר כמה שאלות: 1. איך אני חותכת את העוגה בצורות הנ"ל? (כשרון אפס באומנות) 2. יש רעיונות לקישוט? (סוכריות זה בעייתי לילדים) 3. איך אני כותבת על העוגה שמות? תודה רבה

net the jet

New member
הכי קל- לעוגת דובי: עוגה עגולה+ שני קאפקייקס

לאוזניים. למרוח בקרם שוקולד כלשהוא, לקשט עם סוכריות , גומיות וכ"ו אני אחפש תמונה לצרף של עוגה שהכנתי טרום הבצק סוכר לבת שלי ליום הולדת 2 לרכבת- להכין 2-3 עוגות בתבניות אנגליש קייק, לחתוך לקרונות, לקטר לשים עוגה על גבי עוגה ליצור גובה. למקוח קרם, ולקשט עם כל מיני ממתקים, גלגלים מליקריץ למשל, אורות של הקטר עם עדשים וכ"ו.... טוב, לא תמונה הכי טובה אבל מקוה שתביני את הקעיון. הכנתי לשתי הבנות ( שלי וחברה ) אחת היתה דובי, שניה- ליצן

net the jet

New member
ועוגת רכבת שאמא שלי הכינה לי ליומולתד 4

אני מציצה בצד ימין עם כתר...

net the jet

New member
מצטערת... זו התמונה היחידה שיש לי../images/Emo4.gif

סיפור עצוב.... הייתי בהריון בשבוע 32.... לקראת היומולדת של הילדה עבדתי כמו חמור, יום לפני החגיגה בגן עבדתי קשה בבי"ס ( הייתי מורה לחינוך גופני ) אח"כ ניקיתי את הבית, לא ממש נחתי וגם לא הספקתי לאכול ולשתות.... ככה שאחה"צ כבר היו לי צירים כל דקה וחצי.... בלית ברירה נסעתי בערב לבי"ח שם השאירו אותי 4 ימים למנוחה+ עינויים קלים כמו עוד פעם מי שפיר ( חשבו שיש לי זיהום כי גם היה לי חום גבוה ) אז הילדה חגגה עם אבא, שאפילו לא שם לב שצריך להלבשי אותה יפה לכבוד החגיגה.... עבור הרבה שנים מאז ( אוטוטו 16 ) והילדה בסדר, אין לה טרואמה.. גם לי עבר
.. אבל זו המזכרת היחידה מהמסיבה בגן. אגב את הרעיון לעוגה ללחקתי מספר בישול, משהו כמו ,ספר הבישול הראשון שלי" סדרה כזו של "התחלות"....

net the jet

New member
טוב.. מצאתי משהו באחד מספרי היומולדת שלי

וזה די דומה בעקרון למה שאז הכנתי ( אם אני לא טועה זו אפילו אותה הוצאה לאור DK ) אז את תמיד יכולה לשנות קצת צבעים וכ"ו... אבל את הרעיון את מבינה...

net the jet

New member
אפשר קרם חמאה, אפשר לקנות קרם מוכן לבן

של פילסבורי, אפשר להכין קרם מאינסטנט פודינג עם קצפת ( אבל אז צריך לשים ולקשט סמוך להגשה )

למעלה