עוגת מוקה לחובב הז'אנר - אפשר לאלתר מתכון?
בעבר קיבלתי מתכון לעוגה בחושה בהירה בסיסית עם אלפרו ניל.
חשבתי להמיר את הוניל בקרמל ולהוסיף לעיסה כפית קפה נמס.
התוספות הנ"ל יתנו את הצבע והטעם הרצויים או שכדאי להוסיף עוד משהו?
בנוסף- אני רוצה להוסיף אגוזי מלך קצוצים. כדאי להחסיר חלק מהקמח כדי "לקזז" כמות חומרים יבשים?
אני חוששת שתצא עוגה יבשה מדי.
בעבר קיבלתי מתכון לעוגה בחושה בהירה בסיסית עם אלפרו ניל.
חשבתי להמיר את הוניל בקרמל ולהוסיף לעיסה כפית קפה נמס.
התוספות הנ"ל יתנו את הצבע והטעם הרצויים או שכדאי להוסיף עוד משהו?
בנוסף- אני רוצה להוסיף אגוזי מלך קצוצים. כדאי להחסיר חלק מהקמח כדי "לקזז" כמות חומרים יבשים?
אני חוששת שתצא עוגה יבשה מדי.
