עוגת מיטה

עוגת מיטה ../images/Emo23.gif

להכנת עוגת מיטה תצטרכו את האיברים הבאים: שני זוגות עיניים צוחקות. שני זוגות ידיים אוהבות. שתי רגליים חטובות היטב. שני מכלי חלב מוצקים. קערת ערבוב מעוטרת פרווה אחת. בננה אחת גדולה ומוצקה. שני אגוזי מלך מובחרים. אופן ההכנה: הביטו אל תוך העיניים הצוחקות. פסקו את הרגליים החטובות היטב לצדדים. לחצו בתנועות עיסוי את מכלי החלב. הביאו את קערת הערבוב למצב רך ושומני. הוסיפו את הבננה בתנועות עדינות פנימה והחוצה עד למצב הקצפה. כסו באגוזי מלך מובחרים והמשיכו עד שהעוגה עשויה. העוגה תהייה מוכנה כאשר הבננה יוצאת רכה. בגמר השימוש יש לשטוף היטב ולהימנע מליקוק הקערה. אזהרה לסיום|: אם העוגה תתפח – אתם בצרות

משעשע ../images/Emo6.gif

צייד מתחיל עובר תדרוך אצל מורה לצייד. המורה מסביר לו שכשהוא רוצה לצוד חיה, עליו לצעוק: "או, או..." וכשהחיה יוצאת, עליו לירות בה. הוא הדגים זאת על דב. הוא צעק: "או... או..." וכשהדב יצא מהמערה, ירה בו. לאחר מספר שנים, מבקר המורה בבי"ח את אמו החולה ורואה פתאום את הצייד אותו הדריך, שוכב במיטה. שואל אותו מה קרה. עונה לו הצייד: "אתה מנוול... עשיתי בדיוק מה שלימדת אותי. הגעתי למערה, צעקתי "אווו... אווו... ושמעתי בחזרה "אווו.... אוווו". צעקתי שוב "אווו.... אוווו" ושוב שמעתי "אווו.... אוווו". ובפעם השלישית כשהתכוננתי לצעוק... הגיחה רכבת ודרסה אותי".

אתר שרק אותר ../images/Emo70.gif

לאחרונה נתקלתי באחד האתרים היותר מועילים ומעולים ברשת, אתר שיעזור ויפשט לך את כל הדברים הבסיסיים במחשב, כל תקלה ותקלה שאי פעם הייתה לך והיית חייב להתקשר לטכנאי היום אני פשוט נכנסת ותוך 5 דקות יש לי תשובה לבעיה. פשוט, נקי, מעולה ומועיל מסוג האתרים שאתה שואל את עצמך איך הסתדרת בלעדיו לפני כן.....

למעלה