עוגת מיץ לפסח?

האם זה יכול לעזור ?

עוגת תופין לפסח החומרים: 6 ביצים קורט מלח 1 כוס סוכר ½ כוס קמח מצה 2 כפות שמן ½ כוס קמח תפוחי אדמה 2 כפות מיץ לימון 1 כף תמצית וניל 1 כף קליפת לימון מגורדת אופן ההכנה: לחמם את התנור לחום בינוני. להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר ב 5 – 4 פעמים עד שמתקבל קצף גמיש. לבחוש בקערה נפרדת את החלמונים, השמן, מיץ לימון, תמצית וניל, קליפת לימון וקורט מלח. להוסיף לתערובת החלמונים את הקמח מצה וקמח תפוחי האדמה. לערבב הכל יחד. לאפות כ 60 – 50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. להוציא את העוגה מהתבנית לאחר צינון של כ 15 דקות. גיוון: במקום קמח המצה וקמח תפוחי האדמה ניתן לשים אגוזים קצוצים דק. * לקוח ממאמרי "אומנות בעוגות" בכל מקרה לגבי חישוב הכמות לפי גודל התבנית: * מדוד כמה מים נכנסיפ בתבנית 26 אליה מיועדת עוגה זו. * בדוק כמה מים נכמנסים בתבנית שלך * חשב את הכפלת הכמויות על פי היחס
 
למעלה