עוגת מנגו וקוקוס דלת שומן

עוגת מנגו וקוקוס דלת שומן

עוגת מנגו וקוקוס קופסת שימורי מנגו 1/3 כוס חמאה (לא נורא, נכון?) או מרגרינה בטעם מחמאה (לא בשבילי) 3/4 כוס שבבי קוקוס 1/3 כוס סוכר 3 כפות סירופ מייפל 1 כפית אבקת אפיה 2/3 כוס קמח תירס תבנית אפיה עגולה "24. לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות) . להוציא את פלחי המנגו ולהניח בצד. לשמור את סירופ המנגו . להקציף יחדיו חמאה וסוכר. להוסיף את קמח התירס, שבבי קוקוס ואת אבקת האפיה. לערבב היטב ולהוסיף את סירופ המנגו מהקופסא. להוסיף את רוטב המייפל ואת סירופ המנגו מהקופסא. להניח את פרוסות המנגו על בסיס תבנית האפיה. לשפוך מעל את תערובת הקוקוס וליישר. לאפות כ - 40 דקות או עד שפני העוגה מקבלים צבע זהוב. להוציא מהתנור ולקרר. להפוך את העוגה על צלחת הגשה כך שפרוסות המנגו יהיו כלפי מעלה. לפרוס ולאכול. הנאה מושלמת. להרבה תמונות http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1284285
 
למעלה