עוגת מנדרינות של ניג'לה

אסתי50 6

New member
עוגת מנדרינות של ניג'לה

לפני כמה זמן ניג'לה הראתה כיצד מכינים עוגת מנדרינות במעבד מזון בכלום עבודה, האם למישהו יש במקרה את המתכון? ותודה לכולם שעזרו לי עם המתכונים לקאפקייקס.
 

clcl

New member
עוגת מנדרינות של נייג'לה ../images/Emo31.gif../images/Emo67.gif

עוגת מנדרינות של נייג'לה מבשלים 5 קלמנטינות בינוניות שלמות במים- במשך שעה. טוחנים את הקלמנטינות השלמות בבלנדר ומוסיפים: 250 גרם שקדים מולבנים טחונים 200 גרם סוכר 1 כף אבקת אפיה 6 ביצים לא מופרדות טוחנים הכל יחד, משמנים תבנית ומכניסים לתנור שחומו 180 מעלות . אופים כשעה. לאחר צינון מוחלט נחמד לפדר באבקת סוכר. מקור המתכון: נייג'לה לוסון clcl: אני הכנתי את העוגה ככתבה וכלשונה .... והיא
לספיד ל
.
 

clcl

New member
אם בכל זאת תחליטי להכינה אז תסירי את הקליפה

אחרת ממש חבל על העבודה והפרודוקטוים העוגה תצא על הפנים וחבל...
 

ido0804

New member
רק לחדד את העיניין

איין צורך לקלף את המנדרינות, הכנתי את העוגה פעמיים וטעמה כשל משהו כמו מרמלדה העוגה טעימה יותר באופן מפתיע כ-24 שעות לאחר ההכנה. איין צורך לכסות אותה איין צורך להכניס למקרר העוגה משתבחת מיום ליום ביום הראשון היא קצת מרירה ולאחר מכן זה מסתדר מצתערת שלא צילמתי בבקשה להשתדל לא לאפות בסיליקון , אין לי שום דבר נגד סיליקון, להפך רק שבעוגה הזאת מתוך נסיון עדיף לאפות בתבנית רגילה
 
למעלה