עוגת מצות עם שוקולד מחפשת מתכון קל ופשוט שהילדים יכולים להכין עם קצת עזרה. תודה.
ש ש י ר י ת ה New member 18/4/03 #1 עוגת מצות עם שוקולד מחפשת מתכון קל ופשוט שהילדים יכולים להכין עם קצת עזרה. תודה.
P Pagra Baleben New member 18/4/03 #2 ../images/Emo185.gif יש לי רעיון קטן כזה קצת טיפשי, אבל לא נורא^-^ אפשר לעשות כדורי שוקולד ובמקום הביסקוויטים לשים מצות זה יכול לצאת מגניב
../images/Emo185.gif יש לי רעיון קטן כזה קצת טיפשי, אבל לא נורא^-^ אפשר לעשות כדורי שוקולד ובמקום הביסקוויטים לשים מצות זה יכול לצאת מגניב
ש שחרחר מתוק New member 18/4/03 #3 ../images/Emo5.gifמה את רוצה להרוג אותם../images/Emo35.gif חחחחחחחח איכסה.. טוב עזבו אל תתיחסו אליי.. אני בכלל לא אוהב מצות.. זה כזה איכסה
../images/Emo5.gifמה את רוצה להרוג אותם../images/Emo35.gif חחחחחחחח איכסה.. טוב עזבו אל תתיחסו אליי.. אני בכלל לא אוהב מצות.. זה כזה איכסה
P Pagra Baleben New member 18/4/03 #4 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif מצות זה טעים אם שוטפים אותם ומורחים עליהם שוקולד...יאמי
P Pagra Baleben New member 18/4/03 #5 אוף../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif באנו לכאן כדי לקבור את פורום בישול לילדים *744*
ש שחרחר מתוק New member 19/4/03 #6 איכסה עינבלללל../images/Emo5.gif |אייקון של טל מחפש דלי| בגלל זה יצאת כזו סתם סתם כפרה עליך.. אין עליך
איכסה עינבלללל../images/Emo5.gif |אייקון של טל מחפש דלי| בגלל זה יצאת כזו סתם סתם כפרה עליך.. אין עליך