מתי מניסיונכם עדיף לאפות עוגת משמשים - ביום ההגשה, או יום קודם? תודה למשיבים וחג שבועות שמח!
D dkrein New member 25/5/23 #1 מתי מניסיונכם עדיף לאפות עוגת משמשים - ביום ההגשה, או יום קודם? תודה למשיבים וחג שבועות שמח!
TCH_ma Active member 25/5/23 #2 לא ציינת איזה עוגת משמשים, עוגת משמשים הפוכה או פאי משמשים במלית שקדים או כל מאפה שהמשמשים גלויים רצוי לאפות ביום ההגשה ואפילו כשעה לפני ההגשה עוגות בחושות ניתן להכין גם יום-יומיים מראש נערך לאחרונה ב: 29/5/23
לא ציינת איזה עוגת משמשים, עוגת משמשים הפוכה או פאי משמשים במלית שקדים או כל מאפה שהמשמשים גלויים רצוי לאפות ביום ההגשה ואפילו כשעה לפני ההגשה עוגות בחושות ניתן להכין גם יום-יומיים מראש
D dkrein New member 25/5/23 #3 אכן... התכוונתי לעוגת משמשים בחושה, כזאת שבה הפרי מונח חשוף מעל לבלילה.
TCH_ma Active member 25/5/23 #4 כפי שכתבתי אם הפרי גלוי רצוי לאפות כמה שיותר קרוב להגשה לשמר את צורת הפרי נערך לאחרונה ב: 7/6/23