עוגת סברינה - הובא מאתר אינטרנט

עוגת סברינה - הובא מאתר אינטרנט

עוגת סברינה

מיצרכים

5 ביצים
1כוס סוכר
3 סוכר וניל
1אבקת אפיה
1/4 1 כוסות קמח אוסם
2 מעדן באדי תות
1 קופסת דובדבנים מסוכרים
1 כוס מים (שופכים לאחר האפיה)

הסירופ

1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפיות רום
================ להרתיח עד להמסת הסוכר

אופן ההכנה ב-3 קעריות

בקערת המיקסר - להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר
בקערה 2 - 5 חלמונים + 3 סוכר וניל – לערבב הייטב
בקערה 3 - 2 באדי + 1 אבקת אפיה

הרכבת התערובת

לפי הסדר ידני – הקצפה. = חלמונים + באדי. ---- לערבב לעיסה אחידה
הוספת הקמח -----לערבב לעיסה אחידה

לשמן תבנית אפיה גדולה או חד פעמי בינונית

לאפות בחום 170 מעלות עד להשחמה

מיד לאחר האפיה מוציאים את העוגה ושופכים מעל 1 כוס מים קרים + הסירופ החם
לקרר את העוגה

להקציף –
2 שמנת מתוקה + 2 כפות אבקת סוכר – למרוח מעל העוגה הקרה
 
תמונה שפורסמה



 
למעלה