עוגת סברינה (קלי קלות)

  • פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
עוגת סברינה (קלי קלות)

זה מתכון שקיבלתי עכשיו מחברה בעבודה - טרם נוסה על ידי: עוגת סברינה (קלי קלות) מאוד מומלץ המצרכים : 1 יוגורט 1/2 כוס סוכר 1 כוס קמח 1 אבקת אפיה 2 ביצים לשמן תבנית פיירקס היטב ולשפוך לתוכה את הבלילה , הבלילה נמוכה וזה בסדר, לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 20 דקות 1 כוס מים 1 כוס סוכר 2 כפות תמצית רום לבשל על אש נמוכה עד לקבלת סירופ ולשפוך על העוגה ולתת להתקרר ריבת תות למרוח על העוגה הרטובה להקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולאחר שהעוגה התקררה היטב למרוח את הקצפת להכניס למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה טעים....... בהצלחה איבט
 

Big Mama 1

New member
המתכון הזה הוא מהספר עוגות ב5 דקות

של רות יולס בשינוי אחד קטן, אצל רות יולס שופכים כוס מים על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור, ואת הסירופ שופכים קר על העוגה הקרה. איך שלא יהיה העוגה באמת מומלצת בחום, קלה להכנה וקלה לזלילה.....
 

oisdvib

New member
תודה על המתכון. אני לא יודעת איך

הקלדת, אבל האותיות מודגשות וראואים ברור, תענוג. אולי נאמץ כולנו אם תאמרי לנו באיזה אותיות השתמשת
 
הדגשה:

מתחת לריבוע הלבן יש "תחילת הדגשה"- לחצי. תראי שכתוב לך במסך "תחילת הדגשה". כתבי מה שאת רוצה ואז לחצי "סיום הדגשה" שגם נמצא מתחת לריבוע הלבן. אם לא לוחצים "סיום הדגשה" זה מדגיש הכל.
 
למעלה