שם מקורי 19
Member
עוגת פצפוצי אורז - שמן במקום מרגרינה?
אני מתכוון להכין עוגת פצפוצי אורז לפי מתכון של אודטה.
המתכון קורא לערבב את כל המצרכים להלן על האש, לשים בתבנית, ולקרר.
המצרכים:
200 גר' מרגרינה
חצי כוס סוכר
5 כפות קקאו
3 כפות דבש
2 כפות ברנדי
גרד תפוז
7 כוסות פצפוצי אורז.
והשאלה: האם ניתן במתכון זה להחליף את המרגרינה בשמן (וכמה? ), או שהיא נחוצה ל"חיבור" העוגה שלא תתפורר?
אני מתכוון להכין עוגת פצפוצי אורז לפי מתכון של אודטה.
המתכון קורא לערבב את כל המצרכים להלן על האש, לשים בתבנית, ולקרר.
המצרכים:
200 גר' מרגרינה
חצי כוס סוכר
5 כפות קקאו
3 כפות דבש
2 כפות ברנדי
גרד תפוז
7 כוסות פצפוצי אורז.
והשאלה: האם ניתן במתכון זה להחליף את המרגרינה בשמן (וכמה? ), או שהיא נחוצה ל"חיבור" העוגה שלא תתפורר?