עוגת פרווה שאלה דחופה....

עוגת פרווה שאלה דחופה....

עוגה שכולה פרווה (גם השמנת /קצפת שכיסתה את כל העוגה) ובשילוב של תמונה אכילה...אם תהיה מוכנה בסביבות 21:30 בערב כי מחר הלקוחה צריכה לאסוף אותה אך מיועדת בכלל לשישי בבוקר.
האם תמליצו לשים במקרר או שניתן לוותר כי היא פרווה ואני לא רוצה שהתמונה תימרח לה. (סגורה בקופסת קרטון)
 

Miss Cake1

New member
בגלל שזו שמנת רצוי לשים בקירור...

לפי מה שאני יודעת שבנות עושות זה להכניס את העוגה לקופסא ולעטוף את הקופסא בניילון נצמד.
כשעה וחצי לפניי הגשה להוציא מהקירור ולהשאיר בחוץ עם הניילון, כעבור כשעה תוציאי את הניילון ואפשר להוציא את העוגה.

עוגה שמצופה בגנאש שוקלד ניתן להשאיר בחוץ.
 
למעלה