עוגת קומות למיקה

גאמידם

New member
עוגת קומות למיקה

זוהי עוגת הקומות הראשונה שלי- לביתי שחגגה היום 7. ההוראות היו- שתי קומות, שתי פיות, ורוד וצהוב, עם המון מתנות! למדתי המון מהפורום- ואני גאה בתוצאה. מה דעתכן?

גאמידם

New member
וגם עוגת פוקה לכיתה....

המורה אמרה עוגה קטנה...כי עוד 4 ילדים חגגו איתה. ןשכחתי לשים תחתית...אח"כ לא העזתי להרים אותה....אבל למדתי ויותר לא אשכח... את הזיקוקים והמטריה מיקה שמה בנחישות רבה. דרך אגב, את הלבבות- כולם! היא הדביקה בעצמה!

גאמידם

New member
וחוב אחרון- המדורה...

היה כבר 'מזמן', אבל לא הצלחתי להעלות. זו עוגת ל"ג בעומר עפ"י עצתה של אסנת סדן- תודה! היה כייף (ובלאגן גדול) להכינה...

net the jet

New member
יופי של עוגות ! הקומותיים משגעת !

ומה זה על עוגת המדורה ? הכתום\אדום ??

גאמידם

New member
סוכריות חמוצות!

עפ"י הרעיון של אסנת סדן- חיממתי במיקרו (ופוצצתי צלחת...) עד שהפך לנוזל ועיצבתי על נייר אפייה צורה של להבה. אם אני לא טועה עשית שתיים, לא? אז גמני... אחת לכל ילדה... מזל שהתינוק רק בן שנה... לילה טוב!

גאמידם

New member
שתי עוגות...לשתי ילדות

חשבתי שגם את עשית שתי עוגות ל"ג בעומר- אולי זו מישהיא אחר. אני לא מצליחה להעלות את התמונה של שתיהן (העוגות...) לילה טוב ותוקה

איזה יופי של עוגה, פשוט מקסימה!

צבעים מתוקים, פיסול חינני וביצוע יפה מאוד! כל הכבוד, ומזל טוב!

גאמידם

New member
תודה- אני מעריכה את דעתכן המקצועית

כולה עברתי סדנה אחת קצרה ואני ממש נהנית ליישם את הידע על ילדי הפרטיים וללמוד מהפורום הזה רבות. לילה טוב!

2hila2

New member
../images/Emo2.gif תעברי מיד לפורום השני!!!../images/Emo8.gif

עוגה מדהימה!

גאמידם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif אבל נעים לי

איתכן- אחווה של מתחילים...... וכן...נדבקתי בחיידק... אתמול לא נרדמתי עד 4 בבוקר ממהתרגשות והאדרנלין... וזה היה אחרי! לפני בכלל הייתי מוטרפת מאושר...

אוי זה מתוק !

תאמרי לי: מה הצובטן או איך עשית את הריקועים על הסרט שבין העוגה התחתונה לעליונה ? נראה מיוחד. העוגה מקסימה !

גאמידם

New member
בעזרת מקל עיצוב עם הטבעה של צדפה

עושים גליל רגיל שעוטף את העוגה ואז לוחצים סביב עם הצדפה ויוצא כזה- פשוט אבל יפה.

למעלה