למנהלי הפורום בענין מידות ומשקלים
ברצוני להגיד שלמרות שאתמול הרגשתי שהנכם מעונינים להדיר את רגליהם של המצטרפים החדשים, התחלתי להפנים שאתם רוצים לפתח סוג אחר של תודעת הכנת מאכלים. אני שמחה שאם כבר נפתח עוד פורום בנושא אוכל בתפוז (בנוסף ל"על השולחן", good food של נענע ועוד), שהוא יהיה אכן שונה, או כפי שכתבתם ברמה גבוהה. אחרי הקדמה קצרה זו, ולפני שתשארו לבדכם ולא יהיו גולשים שיעיזו לכתוב הודעות מחשש מהיחס הנוקשה, אני אפנה אותך למגזינים מקצועיים כמו "שף" שבהם כתוב במפורש במתכונים משקל בגרמים ובסוגריים את היחס בכוסות. אז אם מרשים לעצמם, אתם גם יכולים. נכון, לא לכולם יש כוסות בגודל זהה, ולא כולם עובדים בדיוק על המילימטר, אבל יש רבים כמוני, שמעלים את רף הקושי בהכנת מטעמים בהדרגה (לא ביום אחד) ועוברים תהליך של הסתגלות שבו הם לומדים ומשקיעים באביזרי המטבח שלהם. לי לדוגמא יש רינגים ומטרפה ושלל אביזרי עזר שאין לכל אחד אבל אין לי כוס מדידה (עדיין). יש פריחה אדירה של תוכניות בישול וגורמה בטלויזיה ואנשים שלא העיזו בעבר פתאום מעיזים יותר, אבל אף אחד לא הופך ברגע לשף בביתו הוא, וסביר ששפים מקצועיים לא יגלשו כאן באופן קבוע כי הם כבר למדו ואולי יכנסו מידי פעם. אז תבדקו מיהו קהל היעד שלכם. אני מקווה שזה נותן חומר למחשבה ושהפורום החדש שלכם יהיה חלק בלתי נפרד מה"מועדפים" של רבים, עם גישה חיובית מצדכם.