עוגת קוקוס ומוס שוקולד לחג הפסח
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3106375
מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גר' קוקוס טחון
למוס שוקולד בגרסה הראשונה והקצרה-
אינסטנט פודינג שוקולד
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
למוס שוקולד בגרסה השניה-
2 חבילות שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להקציף 4 חלבונים עם הסוכר לקצף קשה.
לערבב ידנית את הקוקוס ולשפוך לתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות רק עד שהבסיס
מעט מזהיב (להקפיד לא להוציא לפני 10 דק' אפיה)
להניח בצד לקירור.
להכין מוס שוקולד מאינסטנט פודינג שוקולד+חלב+שמנת
ולשפוך על הבסיס קוקוס שהתקרר.
להכניס לקירור ל-6 שעות לפחות ולהתענג
בגרסה השניה של המוס-
להמיס בבן מרי את השוקולד המריר,
לקרר מעט, להקציף את השמנת המתוקה
לקפל את השוקולד לתוך הקצפת עד קבלת מוס אחיד
לשפוך על בסיס הקוקוס שהתקרר.
להכניס לקירור ל-6 שעות לפחות ולהתענג
חג שמח, נעים וטעים לכולנו
* מקור המתכון- אודטה עם שינויים שלי.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3106375
מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גר' קוקוס טחון
למוס שוקולד בגרסה הראשונה והקצרה-
אינסטנט פודינג שוקולד
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
למוס שוקולד בגרסה השניה-
2 חבילות שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להקציף 4 חלבונים עם הסוכר לקצף קשה.
לערבב ידנית את הקוקוס ולשפוך לתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות רק עד שהבסיס
מעט מזהיב (להקפיד לא להוציא לפני 10 דק' אפיה)
להניח בצד לקירור.
להכין מוס שוקולד מאינסטנט פודינג שוקולד+חלב+שמנת
ולשפוך על הבסיס קוקוס שהתקרר.
להכניס לקירור ל-6 שעות לפחות ולהתענג
בגרסה השניה של המוס-
להמיס בבן מרי את השוקולד המריר,
לקרר מעט, להקציף את השמנת המתוקה
לקפל את השוקולד לתוך הקצפת עד קבלת מוס אחיד
לשפוך על בסיס הקוקוס שהתקרר.
להכניס לקירור ל-6 שעות לפחות ולהתענג
חג שמח, נעים וטעים לכולנו

* מקור המתכון- אודטה עם שינויים שלי.